Rembo Styling

Trends 2021

Justin Alexander Collectie 2022: Dancing Into Forever Wauw, wat een geweldige modeshow! Bruidsmode-ontwerper Justin Alexander presenteert - in samenwerking met het New York Ballet - de nieuwe Spring Collection 2022. En wij hebben de video!
Trend: Fairy fashion Deze verfijnde en fabelachtig mooie trouwjurken met speelse, romantische details behoren tot de absolute toptrends in 2021. Wat je kunt verwachten? Pastelroze tinten, bloem- en bladmotieven en nieuwe zachte tule-designs voor een moderne, feeërieke look.
Prinses voor een dag: Marjannes perfecte plaatje Onze camera’s volgen Marjannes zoektocht naar dé perfecte jurk. "Ik wil graag een soepelvallende jurk en ben groot fan van kant!"
Prinses voor een dag: Marjannes favoriet Onze camera’s volgen Marjannes zoektocht naar de perfecte trouwjurk. Het moment is eindelijk aangebroken, ze mag voor het eerst bruidsjurken passen! "Ik ben een beetje overdondert door de keuze, er is zoveel moois!”
Prinses voor een dag: Marjannes droomjurk Onze camera’s volgen Marjannes zoektocht naar haar droomjurk. "Een groot weiland, Perzische tapijten op de grond, lampionnen in de bomen en overal bloemen; het voelde meteen goed. Ik hoop dat ik dat gevoel ook heb als ik ‘mijn’ jurk aan heb.”
Inloggen
NL SB Ladybird
NL SB Eglantine NL SB Rosa Clara NL_SB_Lilian West