Rembo Styling

Trends 2019

Trouw als een prinses met Sincerity Bridal Ben jij tijdens de kerstdagen of de jaarwisseling ten huwelijk gevraagd? Of wordt Valentijnsdag misschien dé dag? Dan ga je natuurlijk op zoek naar de trouwjurk van je dromen. Check bijvoorbeeld de 2019-collectie van Sincerity Bridal. Perfect voor een romantische, moderne prinses.
Koninklijke baljurken voor je bruiloft In het komende seizoen verrast Enzoani met fabelachtige ontwerpen in een sprookjesachtige bruidscollectie. Jouw droom van een echte prinsessenbruiloft komt met de nieuwe jurken uit de 2019-collectie uit!
Trouwen in het zwart. Why not? Chic, mysterieus en pure klasse: de bruidsmodewereld is een heel coole trend rijker. Bruiden met lef kiezen voor kleur. En dan niet zomaar een kleur, maar voor de ultieme modeklassieker zwart!
Maatje meer? Maatje mooier! XS of XXL: elke bruid droomt ervan om haar perfecte bruidsjurk te vinden. En nee, het is tegenwoordig (gelukkig!) echt niet meer lastig om als curvy bride op zoek te gaan je droomjurk. Er is zoveel keuze! Wij helpen je bij de zoektocht naar dé trouwoutfit.
Ontdek de 2019-bruidsmodecollectie van Ladybird! Wanneer je gaat trouwen, is je trouwjurk van onschatbare waarde. Ladybird maakt bruidsmode voor de eigentijdse bruid: jurken met internationale allure! Ontdek hier acht absolute toppers uit de collectie én de bruidsmodespecialisten waar je ze kunt kopen.
Inloggen
NL+BE BA Sincerity SIN NL BA Essense