Rembo Styling

Trends 2019

Zo blijft je trouwjurk mooi Je bruidsjurk is waarschijnlijk één van de meest bijzondere en duurste kledingstukken die je ooit zult kopen. Daar wil je goed voor zorgen: voor, tijdens én na de bruiloft. Met deze tips houd je je trouwjurk mooi!
Bruidsmodetrends 2019: vind jouw droomjurk! Heb jij jouw droomjurk nog niet gevonden? We laten je de vier grootste bruidsmodetrends uit de 2019-collecties van Modeca zien. Van klassiek tot boho: wie weet vind je hier de bruidsjurk waar je al die tijd naar op zoek was.
Bruidsjurken met mouwen: de mooiste modellen uit de 2019-collectie van Essense of Australia Met prachtig illusion kant of met kunstzinnige borduursel: mouwen geven je bruidsjurk een luxueuze uitstraling op jullie onvergetelijke trouwdag!
Dromen komen uit met de bruidsjurken van Stella York Het nieuwe bruidsmodeseizoen is nét van start gegaan en daarin zijn weer talloze jurken te vinden die de dromen van bruiden uit kunnen laten komen. De nieuwe collectie van de prijswinnende designer Stella York is geïnspireerd op moderne sprookjes. Charmant, elegant, koninklijk en... met een touch of bridal magic. 
Trouw als een prinses met Sincerity Bridal Ben jij tijdens de kerstdagen of de jaarwisseling ten huwelijk gevraagd? Of wordt Valentijnsdag misschien dé dag? Dan ga je natuurlijk op zoek naar de trouwjurk van je dromen. Check bijvoorbeeld de 2019-collectie van Sincerity Bridal. Perfect voor een romantische, moderne prinses.
Inloggen
NL SB Essense