Let's get messy met nonchalante bruidskapsels

Het perfecte kapsel is natuurlijk essentieel voor je bruidslook. Heb je al eens gedacht aan zo’n lekker Instagram-waardige messy look? Wij helpen je vast een stukje op weg met deze vier fantastische messy hairstyles. Uiteraard met handige tips & tricks!

De trendy half-bun
Dit half bun-kapsel is helemaal hip en ook nog eens supermakkelijk om zelf te doen! Zorg dat je haar wat extra structuur krijgt door een zeezout-spray te gebruiken. Verdeel je haar in tweeën, waarbij de scheiding vanaf oor naar oor bovenop je hoofd loopt. Maak van het bovenste gedeelte een messy bun en het onderste gedeelte laat je los hangen in speelse beachy waves. 

Speelse beachy waves
Voor deze messy hairstyle is het beter dat je je haar niet dezelfde dag gewassen hebt. Dan is je haar namelijk wat stugger en heeft het een mooie natuurlijke structuur. Voor de perfecte messy krul breng je de krultang halverwege een pluk haar aan en draai je de pluk om de krultang heen. Zorg dat de punten niet mee krullen, zodat je een natuurlijke slag krijgt. Vergeet niet om met je handen het haar goed los te schudden. Zo ben je ready to rock your messy hairstyle! 

De messy paardenstaart
Deze messy hairstyle is geschikt voor veel verschillende haartypes. Je kunt hierbij namelijk heel gemakkelijk gebruikmaken van wat haarstukken om extra lengte of volume te creëren. Voor een vollere aanzet begin je met het touperen van je haar. Maak daarna je haar vast met een elastiekje en trek weer wat plukjes uit het kapsel voor een messy look. Tot slot pak je een plukje haar, je draait dit om het elastiekje heen en bevestigt dit met een schuifspeldje. Et voilà!

De losse knot
Net als bij de half bun is het bij dit kapsel ook zeker aan te raden om een zeezout-spray te gebruiken voor wat extra structuur in je haar. Deze spray kun je zowel in droog als in handdoek-droog haar gebruiken. Een goede voorbereiding is het halve werk, dus vergeet je haar tijdens het föhnen niet te kneden. Dit zorgt voor een super messy look! Heb je dit gedaan? Bindt dan al het haar samen met een elastiekje tot een losse knot.  
Categorie:  Bruidskapsels & Beauty Tags: trouwen, huwelijk, bruiloft, bruid, beauty, bruidskapsel, kapsel, messy, nonchalant, bun, opgestoken, ponytail, paardenstaart
Gerelateerde inhoud
Inloggen