Dit prachtige losse kapsel past mooi bij een boho-bruiloft
Nonchalant en sexy tegelijk
Haarlak zorgt ervoor dat je kapsel de hele dag mooi blijft
Een mooie strakke knot voor de klassieke bruid
Zonder accessoires is dit kapsel al heel mooi
Elegant en speels: opgestoken met twee losse plukken
Een doorzichtige sluier laat je prachtige kapsel zien
Het bandje maakt de romantische losse vlecht af
Het accessoire geeft het kapsel een ultieme bruidslook

De mooiste kapsels voor jouw bruiloft

Op je grote dag wil je natuurlijk op je allermooist naar het altaar lopen. Niet alleen je jurk, sluier, schoenen en accessoires wil je perfect hebben, maar ook je kapsel. Kun je nog wel een aantal tips gebruiken? Laat je hier inspireren.

Of je je haar nu los of vast wilt dragen, voor ieder kapsel is wat te zeggen. Kies je ervoor om het los te dragen, maak dan alsnog een afspraak bij de kapper om het mooi in de krullen te zetten en te föhnen. Tip: bij een bohemian of strandbruiloft past een los kapsel prachtig.

Wees voorbereid
Eyecatchers als je rugdecolleté of oorbellen komen goed tot zijn recht met een hoog opgestoken kapsel. Maak een paar maanden voor jullie bruiloft een afspraak bij de kapper voor een proefkapsel. Zo kom je niet voor verrassingen te staan op de dag zelf. En denk aan de haarlak. Het is onmisbaar om je perfecte bruidskapsel mooi te houden.

Deze prachtige fotoshoot is gemaakt door:
Foto’s: Elena Engels, www.elena-engels.de. Haar en make-up: Janine Hohmann, www.liebesart.de. Bloemen: www.shabbychickevents.de. Jurken: www.iam-yours.de. Haaraccessoires: www.kido-design.de. Model: Mary van www.favourite-models.de.
Categorie:  Bruidskapsels & Beauty Tags: Trouwen, trouwdag, bruiloft, bruidskapsel, kapsel, haar, jawoord, bruid
Inloggen