© Noblesse bridal fashion

Inspirerende foto's

De knot is hot! De knot is tijdloos mooi en op het moment ook nog eens supertrendy. Zo koos prins Harry’s stijlvolle vrouw Meghan tijdens haar tweede officiële optreden voor een hippe messy bun en voor haar bruiloft een chique versie. Zie jij zo’n toffe knot ook wel zitten voor je trouwdag? Laat je inspireren door een van deze mooie varianten!
Let's get messy met nonchalante bruidskapsels Het perfecte kapsel is natuurlijk essentieel voor je bruidslook. Heb je al eens gedacht aan zo’n lekker Instagram-waardig messy look? Wij helpen je vast een stukje op weg met deze vier fantastische messy hairstyles. Uiteraard met handige tips & tricks!
Strak in je trouwjurk met Radmilo Soda Helemaal fit en in shape naar het altaar schrijden, dat wil iedereen wel. Maar hoe doe je dat? We vroegen het aan personal trainer Radmilo Soda (ja, die van Obese). Voor elk type trouwjurk geeft hij oefeningen en tips op maat. 
De mooiste kapsels voor jouw bruiloft Op je grote dag wil je natuurlijk op je allermooist naar het altaar lopen. Niet alleen je jurk, sluier, schoenen en accessoires wil je perfect hebben, maar ook je kapsel. Kun je nog wel een aantal tips gebruiken? Laat je hier inspireren.
Handige bruidsbeauty check-up!
Om ervoor te zorgen dat jij op je bruiloft van top tot teen straalt, hebben wij handige tips voor je verzameld! Van fijne gezichtsverzorging tot de verzorging van je handen en nagels: zo kom jij picture-perfect voor de dag!
Inloggen
SB NL BE Allure Bridals SB NL BE Lilly NL SB Lookbook SB NL BE Enzoani