©Tanja Wiesel

Weddingnanny: de perfecte oppas!

Heb je veel kinderen op jullie bruiloft, maar weet je nog niet hoe je ze gaat vermaken? Dan is een weddingnanny dé oplossing. Zij zorgt ervoor dat ook jullie kleine gasten een fantastische dag hebben! 

Kinderen op je bruiloft zijn om heel veel redenen heel erg leuk, maar voor de ouders is het ook lekker om even met volle aandacht te genieten van jullie grote dag. Daarnaast zijn alle grote-mensen-onderdelen van een bruiloft, zoals de ceremonie, speeches en het diner van zes gangen voor de jongste gasten vooral eh... saaaaaai. Tijd om een weddingnanny in te schakelen dus! 

Oppas
Een weddingnanny is een oppas voor één dag. De nanny, of een team van nanny’s als er veel kinderen aanwezig zijn, zorgt ervoor dat de kinderen ook een leuke dag hebben, terwijl papa en mama onbezorgd feesten. Er zijn steeds meer bedrijfjes die zich specialiseren in het vermaak en de veiligheid van de kinderen op bruiloften en andere evenementen.

Vermaak
Een leeshoek maken, tenten bouwen, het maken van een eigen kinderdiner: een weddingnanny is niet alleen een oppas, maar ook een heuse entertainer. Met een weddingnanny worden de kinderen op je bruiloft lekker vermaakt maar ook betrokken bij jullie ceremonie en feest! De activiteiten worden aangepast aan het niveau van de aanwezige kinderen.

Dichtbij
Een weddingnanny richt op locatie een complete crèche/kinderhoek in. Het enige wat jij hoeft te doen is zorgen dat er op je trouwlocatie een vrije zaal of kamer aanwezig is. Zo hebben de kids hun eigen plekje, maar zijn ze wel vlakbij. Een fijne gedachte voor ouders en kinderen!

Veiligheid
Ook heel belangrijk: bij een weddingnanny zijn de kleintjes in hele goede handen. Weddingnannys zijn ervaren en gediplomeerd, kennen kinder-EHBO én zijn alert op bijzonderheden zoals allergieën. Daarnaast weten ze precies hoe ze de kids moeten vermaken en wanneer is het tijd is om even te relaxen.

Personal nanny
Het is ook mogelijk om alleen een nanny in te huren voor de bruidskinderen of jullie eigen kindjes. Zo zijn er wel de hele dag bij, maar hoef jij niet in je bruidsjurk luiers te verschonen, neuzen af te vegen en te zorgen dat ze kids zich niet gaan vervelen. Ideaal!
Categorie:  Bruidskinderen Tags: wedding, weddingnanny, bruiloft, vermaak, kinderen, spelletjes, entertainment,
Gerelateerde inhoud
Inloggen