© Iris Planting voor studio 5982

Kinderen op je bruiloft: genieten!

Ja, het is waar: kinderen kunnen voor extra drukte en organisatie zorgen, en misschien is er een incidentele huilpartij, maar de gezelligheid die je er voor terugkrijgt maakt het dubbel en dwars waard. Acht redenen waarom je bruiloft leuker wordt met kinderen!

1. De gezellige drukte
Kinderen op je bruiloft zorgen voor een gezellige sfeer. Ze zijn uitgelaten en genieten met volle teugen. Zo geniet jij ook extra van je trouwdag! Met nichtjes en neefjes erbij wordt jullie trouwdag ook echt een familiefeest.

2. Complimenten
De ‘oohs’ en ‘aahs’ zullen niet alleen van je volwassen gasten komen. Ook de kleintjes zullen met open mond naar je prachtige jurk staren.

3. Hartverwarmend eerlijk
“Dan mag u nu de bruid kussen”. ‘Bah!’ klinkt een kinderstemmetje vanuit de hoek van de zaal. Of je kleine neefje die telkens zegt hoe hij maar wát graag met jou zou willen trouwen! Die kinderlijke eerlijkheid is toch aandoenlijk!

4. Een leuk stukje
Hoe leuk is het om een toneelstukje te zien van de kinderen, waar ze al maanden op geoefend hebben? Allemaal op een rijtje, zichtbaar zenuwachtig… adorable!

5. Activiteiten
Komen er veel kinderen op jouw bruiloft en heb je speciale activiteiten geregeld? Dan is het leuk én ontspannen om lekker met de kinderen mee te doen. Voor hen leuk, maar ook voor jou!

6. Herinnering
Als ze jaren later nog steeds over jouw bruiloft praten, dan heb je het heel goed gedaan! Voor een kind zijn zulke gebeurtenissen ontzettend leuk: ze vergeten ze nooit!

7. Schattig
Als je jouw lieve neefje vraagt als ringendrager en je nichtje als bruidsmeisje, betrek je ze gelijk op een leuke manier bij jullie dag. Het ziet er schattig uit, en ze voelen zich heel erg vereerd!

8. Entertainment
Huur entertainment voor de kids of vraag aan jullie dj of hij er af en toe wat kinderhits doorheen gooit. Heerlijk om te zien toch, hoe de kleintjes (en volwassenen) losgaan op k3?!
Categorie:  Bruidskinderen,  Bruidskinderen Tags: kinderen, op, je, bruiloft, genieten, gezelligheid, feest, trouwen, familie, vrienden
Gerelateerde inhoud
Inloggen