Twee trouwpakken voor de bruidegom

Een trouwpak uitzoeken is een groot avontuur, zeker als je in het dagelijks leven nooit een pak draagt. Je huwelijksdag is dan ook bij uitstek het perfecte moment om uit te pakken, dus waarom niet meteen een tweede outfit? Wij noemen het: de wisseltruc.

 

Een licht of donker pak, vlinderstrik of das, patroon of effen; de opties zijn eindeloos. Door twee outfits te kiezen hoef je geen compromis te sluiten, want je kunt meerdere kanten op. En nog belangrijker: het is natuurlijk vooral leuk! Kies overdag een pak dat past bij de ceremonie en ga ’s avonds voor het tegenovergestelde, zoals een strakke smoking of juist een linnen pak in zandkleur.

 

Mini-wisseltruc

Voor wie liever geen compleet nieuwe outfit kiest voor de avond, is er natuurlijk ook de mogelijkheid om je trouwpak met wat nieuwe accessoires een opfrisser te geven voor het feest. Trek een ander overhemd aan, verwissel je das voor een strik en je jasje voor bretels en je look is alweer heel anders! Je zou zelfs je nette schoenen kunnen verruilen voor een paar kraakwitte sneakers, ook heel erg tof.

Samen een andere trouwlook

Het is natuurlijk nóg leuker als ook je kersverse echtgenoot een verrassingsoutfit draagt bij aanvang van de avond. Maak er meteen een spectaculaire entree van en begin direct aan jullie openingsdans. Je zou zelfs zo ver kunnen gaan door een dresscode mee te geven voor de gasten waarin gevraagd wordt om zich voor het feest om te kleden in een chique outfit. Alle vrouwen in mooie jurken en alle mannen in het zwart; dat ziet er gegarandeerd superfancy uit!

Een vintage trouwpak voor overdag en een sexy zwart pak met strik voor ’s avonds.

FOTO’S Digel

Categorie:  Bruidegom Tags: trouwpak, trouwpak man, bruidspak, bruidskleding
Gerelateerde inhoud
Inloggen
NL SB Immediate