Picture perfect: stralend op elke bruidsfoto!

Sommige celebrities zul je nooit betrappen op een slechte rode loper-foto. Met hun perfecte look schitteren ze moeiteloos voor het publiek en alle camera’s. Met deze beauty tips & tricks zie jij er op jouw trouwdag- én trouwfoto’s net zo stralend uit.

Een goede voorbereiding…
… is écht het halve werk. Voor een stralend gezicht op je bruiloft, is het belangrijk om in de maanden vooraf al te beginnen met een goede verzorging van je huid. Denk: voedende dagcrème, scrubben, maskertjes, maar ook gezond eten en veel water. Heb je van jezelf een moeilijke huid? Aarzel dan niet om even een bezoekje te brengen aan de dermatoloog of een beautysalon.

Stralende glimlach
Een zeldzaamheid op de rode loper: celebs met slechte gebitten. Al zijn die mooie, witte tanden vaak niet het gevolg van goede genen, maar van een goede tandarts. Wil je je tanden laten bleken of afgebroken hoekjes laten repareren? Ga dan ruim op tijd naar je eigen tandarts of een tandheelkundig centrum voor het geval je meerdere behandelingen nodig hebt. 

Fake it!
Niet gezegend met volumineus, lang haar en volle wimpers? No worries, de meeste Hollywood-beauties ook niet. Actrice Eva Longoria bijvoorbeeld maakt er geen geheim van regelmatig haar- en wimperextensions te dragen. “Tijdens rode loper-events heb ik altijd nepwimpers op, die geven mijn look net dat beetje extra”, aldus Eva. Tip: als je ook graag extensions wilt, raadpleeg dan een professional zodat je coupe er perfect en vooral natuurlijk uitziet. 

Zonnige bruid
Celebs zien er op de rode loper vaak uit alsof ze net terug zijn van een zonnige vakantie. De truc: spraytanning. Hoewel de tanning vloeistof heel veilig is, doe je er wel verstandig aan om deze behandeling een paar maanden voor je bruiloft uit te proberen. Zo kun je zien hoe je huid reageert en welke tint je het mooiste staat. Als je niet scrubt, blijft de kleur ongeveer vier à vijf dagen zitten. 

Goed afgestemd
Een van de belangrijkste redenen waarom de (meeste) celebs er altijd uitzien om door een ringetje te halen, is dat hun look perfect in balans is. Ze weten dat een mooie outfit alleen niet genoeg is; hun kapsel en make-up zijn er perfect op afgestemd. Heb je zelf een bepaalde stijl in gedachten? Laat deze dan zien aan je visagist en kapper en neem ook de foto’s van je jurk mee om er een prachtig geheel van te maken. 

En tot slot
Relax. Geniet. Als je je van binnen prettig voelt, dan straal je dat ook uit. Word je een beetje nerveus van de gedachte dat er foto’s van je worden genomen? Probeer je tijdens de grote dag dan voor te stellen dat er geen camera’s zijn; dat levert ook de meest spontane foto’s op. En wat nou op het moment dat je wél moet poseren? Op onze website vind je in de rubriek Bruidsfotografie een aantal handige poseertips!
Categorie:  Bruidskapsels & Beauty Tags: Kapsel, make-up, celebrities, bruidskapsels, beautytips, haaraccessoires, poseertips, poseren, bruidsfoto's, styling, bruidsstyling
Gerelateerde inhoud
Inloggen
NL SB Immediate