© Carina + David Wedding Photographers, www.carinaplusdavid.com

Een bruidegom zonder trouwring, kan dat?

Wel of geen trouwring? That is the question! Op Facebook hebben we bruiden gevraagd hoe ze het zouden vinden als hun aanstaande geen trouwring wil dragen na de bruiloft. De reacties lopen behoorlijk uiteen!


Jacolene: “Gewoon een ring om! Het is een teken van jullie liefde en dat je iets van elkaar bij je draagt. Natuurlijk kan het soms niet in verband met werk of hygiëne, maar daarbuiten gewoon altijd om.”

Marloes:
“Helaas mogen wij beiden de ring niet op het werk dragen. Dit heeft onze keuze voor de ring niet veranderd. We vinden het een belangrijk en mooi gebaar. Buiten het werk om zullen we deze dan ook graag dragen."

Danielle:
“Als je trouwt, doe je dat uit liefde. Als hij zijn ring niet draagt, zou ik dat niet erg vinden. Ook zonder ring weet je toch dat het goed zit?"

Maxine:
“Ik kan niet bedenken waarom hij hem niet om zou willen. Zeker omdat we een stel prachtige ringen hebben! Dan mag hij wel met een héél goede onderbouwing komen!”

Miranda:
“Ervan uitgaande dat hij gewoon op het werk een ring mag dragen: ik zou het natuurlijk jammer vinden, maar zijn keuze respecteren.”

Choco:
“Wij zijn traditioneel ingesteld en die ring hoort erbij! Veiligheid en hygiëne zijn de enige geldige redenen om je trouwring niet te dragen, maar over het algemeen blijft ‘ie gewoon om.”

Ramona:
 “Zonder ringen houd je als het goed is ook van elkaar.”

Marielle:
“Not done! We betalen geen vermogen om de ring in een bakje te leggen. Overigens is dit niet van toepassing, aangezien mijn vriend per se een ring wil!”

Gerda:
“Als je samen mooie trouwringen uitkiest, zou het toch zonde zijn als de ring niet gedragen wordt? Mijn vriend mag op z'n werk geen ring om, maar ik zou wel graag zien dat hij de ring omdoet in onze privétijd. Ik geloof ook niet dat hij dat een probleem vindt.”
Categorie:  Trouwringen,  Bruidegom Tags: bruidegom, zonder, trouwring, trouwen, ring, bruid, facebook, reacties
Gerelateerde inhoud
Inloggen
NL SB Immediate