Behind the scenes: bruidegomsshoot in Noordwijk

Een bruidegom, zijn twee best men, een stoere Mustang, een fotograaf, een styliste en een prachtige locatie in Noordwijk: dat zijn de ingrediënten voor de coole bruidegomsshoot die in de nieuwe editie van Bruidegom te zien is. Hier zie je een exclusief behind the scenes-filmpje!
Modellen Elai, Laurens en Erwin trotseerden een weliswaar zonnige, maar uiterst frisse novemberdag om de nieuwste bruidegomsmode te showen. Bij Strandrestaurant Nederzandt in de duinen van Noordwijk mochten ze een ritje maken in de stoere Mustang van Marco Koren Oldtimer Verhuur. Videograaf Tjitske Hoekman van 513producties was bij de shoot en maakte deze geweldige sfeerimpressie. "Nadat ik voor het eerst op een bruiloft had gefilmd was ik verkocht! Dat was het begin van 513producties. Ik vind het een prachtige verantwoordelijkheid om voor iemand een film te maken die ze de rest van hun leven dierbaar is."
Categorie:  Facebook,  Bruidegom,  Huidige editie,  Huidige editie Tags: Bruidegom, fotoshoot, behind the scenes, bruidegomsmode, bruidegomskleding, mode voor de bruidegom, accessoires bruidegom
Gerelateerde inhoud
  • Bruidegom FAQ Bruidegom FAQ
  • Bruidegom + hoed = superhip! Bruidegom + hoed = superhip!
  • Etiquette-test Etiquette-test
  • Be prepared: voorbereidingstips voor hem Be prepared: voorbereidingstips voor hem
  • Behind the scenes: modereportage én covershoot Behind the scenes: modereportage én covershoot
Inloggen
NL SB Immediate