© Iris@dutchandfamous.com
© Kirill Brusilovsky
© Robbert Beck

Bruidegomsmode 2019

Bruidegom: speciaal voor hem! Als vijftig procent van het bruidspaar speel je als bruidegom een belangrijke rol tijdens de huwelijksvoorbereidingen. Daarom is er speciaal voor jou Bruidegom Magazine. Hierin vind je alles dat een bruidegom moet weten over de bruiloft: tips, trends en natuurlijk bruidegomsmode.
Beleef je mooiste dag in het mooiste kostuum De ontwerpen van Carlo Pignatelli zijn het toonbeeld van klasse en vakmanschap. Met een pak uit de Cerimonia-collectie verzeker je je van een exclusieve look in echt Italiaanse stijl. Trouwkostuums van hoge kwaliteit die zich perfect laten combineren met stijlvolle accessoires. 
Ga voor een trouwpak dat bij je past De dag waarop jij je grote liefde het jawoord geeft, wordt een dag om nooit te vergeten. Natuurlijk wil jij op deze magische dag top gekleed zijn. Maar waar begin je? Laat je inspireren door de tips van Jac Hensen en ontdek wat jou aanspreekt.
#TROUWKRIEBELS Wilvorst heeft een grote passie voor huwelijken en biedt de perfecte feestelijke outfit voor elke bruidegom en zijn team in de Wedding Guide 2019. Bekijk hier de stijlvolle collecties Aftersix en Cool Wedding.
Trouwkostuums CERIMONIA by Carlo Pignatelli De wereldberoemde bruidegomsmodefabrikant Carlo Pignatelli kan bouwen op 50 jaar creatieve ervaring. En die creativiteit is ook het middelpunt van de nieuwe Cerimonia-collectie in 2019. Vind hier jouw trouwkostuum!
Inloggen
NL SB Black Tie
NL SB Immediate