© Iris@dutchandfamous.com
© Robbert Beck
© Kirill Brusilovsky

Bruidegomsmode 2020

Trouwen onder betere voorwaarden dankzij Quotebox De box is samengesteld door Quote en zit vol met stijlvolle producten voor de aanstaande bruidegom. Uw inleg is € 500, de waarde bedraagt € 1300, uw winst is 160%. De absolute topdeal in deze box is een voucher t.w.v. van € 750 die u kunt besteden aan een trouwpak op maat, gemaakt door de vakkundige kleermakers van New Tailor.
Bruidegom: speciaal voor hem! Als vijftig procent van het bruidspaar speel je als bruidegom een belangrijke rol tijdens de huwelijksvoorbereidingen. Daarom is er speciaal voor jou Bruidegom Magazine. Hierin vind je alles dat een bruidegom moet weten over de bruiloft: tips, trends en natuurlijk bruidegomsmode.
Trouwpakken: deze trends voor de zomer van 2021 mag je niet missen! Met één van deze trendy outfits doet de bruidegom op geen enkele manier onder voor zijn verloofde! Laat je verrassen en inspireren door deze fantastische looks; wij laten je graag zien welke trouwpakken in de zomer van 2021 worden gedragen.
Bruidegom in Black Tie Iets met James bond, iets met chic en vooral iets met trouwen… je hebt de term Black Tie vast al eens gehoord, maar wat houdt deze dresscode eigenlijk in?
Wilvorst: feestelijke trends voorjaar/zomer 2020 Wedding à la Wilvorst: Bij de bruidsmodespecialist vindt elke bruidegom een passende outfit in zijn smaak.
Inloggen
NL SB Bruidegom STYLING NL SB Huwelijksspecialisten