© Noblesse bridal fashion

Inspirerende foto's

Klassieke bruidskapsels met een moderne twist Iedere bruid gaat op zoek naar de perfecte haarstijl voor haar grote dag. Om je te helpen kiezen hebben we drie moderne interpretaties van klassieke bruidskapsels verzameld. Welke is jouw favoriet?
De knot is hot! De knot is tijdloos mooi en op het moment ook nog eens supertrendy. Zo koos prins Harry’s stijlvolle vrouw Meghan tijdens haar tweede officiële optreden voor een hippe messy bun en voor haar bruiloft een chique versie. Zie jij zo’n toffe knot ook wel zitten voor je trouwdag? Laat je inspireren door een van deze mooie varianten!
Let's get messy met nonchalante bruidskapsels Het perfecte kapsel is natuurlijk essentieel voor je bruidslook. Heb je al eens gedacht aan zo’n lekker Instagram-waardig messy look? Wij helpen je vast een stukje op weg met deze vier fantastische messy hairstyles. Uiteraard met handige tips & tricks!
Strak in je trouwjurk met Radmilo Soda Helemaal fit en in shape naar het altaar schrijden, dat wil iedereen wel. Maar hoe doe je dat? We vroegen het aan personal trainer Radmilo Soda (ja, die van Obese). Voor elk type trouwjurk geeft hij oefeningen en tips op maat. 
De mooiste kapsels voor jouw bruiloft Op je grote dag wil je natuurlijk op je allermooist naar het altaar lopen. Niet alleen je jurk, sluier, schoenen en accessoires wil je perfect hebben, maar ook je kapsel. Kun je nog wel een aantal tips gebruiken? Laat je hier inspireren.
Inloggen
NL SB Huwelijksspecialisten
SB NL BE Allure Bridals NL SB Lookbook SB NL BE Enzoani SB NL BE Lilly