© www.weddingconcepts.co.za
© Noblesse bridal fashion

Bruidsaccessoires

Een bruid is niet compleet zonder haar trouwjurk, maar vergeet vooral ook de accessoires niet; die maken het plaatje pas écht compleet. Hier lees je hoe je de perfecte schoenen vindt en de mooiste bruidslingerie.

De tiara, een must-have bruidsaccessoire De tiara is altijd een onmisbaar haaraccessoire geweest voor koninklijke bruiden, maar heeft bij ‘gewone’ bruiden de afgelopen jaren concurrentie gekregen van de bloemenkroon. Nu is de fonkelende tiara echter bezig met een heuse comeback! 
Comeback van een klassieker: de XXL-bruidssluier De XXL-bruidssluier is weer helemaal terug in de mode en staat bovenaan het verlanglijstje van elke stijlvolle bruid. Zó draag je zo’n mega lange sluier op je grote dag.
Maatje meer? Maatje mooier! XS of XXL: elke bruid droomt ervan om haar perfecte bruidsjurk te vinden. En nee, het is tegenwoordig (gelukkig!) echt niet meer lastig om als curvy bride op zoek te gaan je droomjurk. Er is zoveel keuze! Wij helpen je bij de zoektocht naar dé trouwoutfit.
Sandaaltjes: hakken met riempjes Wij zijn dol op strappy sandaaltjes. En we zijn vooral dol op de nieuwe collecties waarin heuse kunstwerkjes zitten. Bijzondere bandjes, mooie hakken, fonkelende details of metallic accenten maken van deze open schoentjes echte blikvangers.
Chique capes: musthave voor de stijlvolle bruid Kort of lang, rijkelijk versierd of simpelweg eenvoudig: capes zijn in 2018 een echte musthave voor de stijlvolle bruid. Hoe en wanneer draag je ze?
Inloggen
NL SB Trouwring Special
NL BA Elsa