© www.weddingconcepts.co.za
© Noblesse bridal fashion

Bruidsaccessoires

Een bruid is niet compleet zonder haar trouwjurk, maar vergeet vooral ook de accessoires niet; die maken het plaatje pas écht compleet. Hier lees je hoe je de perfecte schoenen vindt en de mooiste bruidslingerie.

Ode aan de parel Als bruid-to-be ga je ‘m gegarandeerd tegenkomen tijdens de zoektocht naar je droomlook: de parel. Niet voor niets een geliefde klassieker voor de classy bruid, die nog altijd razend populair is. Laat je verrassen door wat parels voor je kunnen doen.
Eén bruiloft, twee sluiers Aan alle bruiden die niet kunnen kiezen tussen een lange of een korte sluier: deze oplossing is zowel eenvoudig als geniaal. Kies voor beide! 
De tiara, een must-have bruidsaccessoire De tiara is altijd een onmisbaar haaraccessoire geweest voor koninklijke bruiden, maar heeft bij ‘gewone’ bruiden de afgelopen jaren concurrentie gekregen van de bloemenkroon. Nu is de fonkelende tiara echter bezig met een heuse comeback! 
Comeback van een klassieker: de XXL-bruidssluier De XXL-bruidssluier is weer helemaal terug in de mode en staat bovenaan het verlanglijstje van elke stijlvolle bruid. Zó draag je zo’n mega lange sluier op je grote dag.
Maatje meer? Maatje mooier! XS of XXL: elke bruid droomt ervan om haar perfecte bruidsjurk te vinden. En nee, het is tegenwoordig (gelukkig!) echt niet meer lastig om als curvy bride op zoek te gaan je droomjurk. Er is zoveel keuze! Wij helpen je bij de zoektocht naar dé trouwoutfit.
Inloggen
NL SB Trouwring Special
NL BA Elsa SB NL BE Allure Bridals