© Ruesch
© Ronald de Boer voor Studio 5982

Trouwringen & Sieraden

Het is één van de hoogtepunten op de trouwdag: het moment waarop het bruidspaar elkaar de trouwringen aanschuift. Hier vind je alle nodige informatie over de ringen en alle bijpassende sieraden.
10 tips voor de perfecte bruiloftsmanicure Hoe krijg je verzorgde handen en nagels voor je trouwdag? We delen onze favoriete schoonheidsgeheimen.
Zo maakten zij hun trouwringen persoonlijk Je kunt natuurlijk kiezen voor een prachtige, kant-en-klare set trouwringen. Maar het is bij veel juweliers en edelsmeden ook mogelijk om ze helemaal naar wens aan te passen. En het is zelfs mogelijk om ze zelf te ontwerpen! Lees hier de ervaringen van deze creatieve bruidsparen.
Organische ringen geïnspireerd op de natuur Organische designs en natuurlijke elementen kunnen prachtig verwerkt worden in je ring. Dit zijn de mooiste varianten voor jou en je aanstaande.
Trouwring Festival: WIN de ringen van jullie dromen! De trouwring van je dromen was nog nooit zo dichtbij! Met het Trouwring Festival van Trouwring Magazine maak jij kans op een voucher ter waarde van € 1.000,-. Feeling lucky?
Blooming! Ringen met bloemenprint Een beetje flower power is altijd welkom. Bijvoorbeeld als decoratie voor de ringen. Dit zijn de mooiste varianten.
Inloggen
NL SB Huwelijksspecialisten STYLING NL SB Trouwring Special