Anna en Jari: een unieke bruiloft Na een jarenlange vriendschap zien Anna Mandemaker en Jari Krutzen ein-de-lijk in wat heel hun omgeving al weet; ze horen bij elkaar! “Het was een fantastische dag! Zonnig weer, heerlijk eten, vriendelijk personeel, prachtige locatie, geweldige hulp, lieve Lola en natuurlijk fantastische gasten!”
Silke en Matti: een hartverwarmende ceremonie Silke Tackaert en Matti De Pierre leerden elkaar kennen op het schoolplein. In het echt durfde ze niet met elkaar de praten, dus ging alles via MSN. En wel soms tot middenin de nacht! Als ze elkaar in 2015 weer tijdens het lijf lopen in Gent, slaat de vonk over. Wat begint met korte berichtjes en lange gesprekken, eindigt in een sprookjeshuwelijk!
Sien en Tom: intiem en liefdevol Na de nodige alcohol had Tom Vrolix eindelijk de moed bij elkaar geraapt om Sien Swinnen met de fiets naar huis te brengen. Voor de deur volgde een eerste kus. En toen was het raak!
Yulia en Diedrik: grenzeloos verliefd Van een volleybalwedstrijd in Boston naar een sprookjeshuwelijk in Gent; het verhaal van Yulia Rybakova en Diedrik Vermeulen kent geen grenzen.
Joost & Paul: Rotterdamse gezelligheid De vonk tussen Joost Kremers en Paul van Dorst sloeg negen jaar geleden over, toen ze elkaar leerden kennen via gezamenlijke vrienden. Sindsdien zijn ze onafscheidelijk.
Inloggen
NL SB TLS
NL SB Wedding Fashion