© JB Heijnen Fotografie en Film

Win een optreden van Let's Be Gypsies t.w.v. €2000!

De bruisende band Let’s Be Gypsies brengt een portie leven in de brouwerij waar je u tegen zegt. Specialisten in het neerzetten van een The Great Gatsby- of Peaky Blinders-sfeer, maar bovenal: professionele de-pan-uitswingers. Doe mee en win een optreden van Let's Be Gypsies op jouw bruiloft t.w.v. €2000!

Wie zijn Let's Be Gypsies?
Het gypsiekwartet Let’s Be Gypsies speelt de muziek in de geest van hun grote voorbeeld Django Reinhardt. Het kwartet brengt het genre opnieuw tot leven door veel instrumentale arrangementen met vocalen in te vullen. Ook spelen zij mooie hedendaagse nummers met de toffe authentieke sound van de jaren ‘30. De band bestaat uit Erik Koning op viool en zang, Roy de Rijke op solo gitaar en zang, Mike van Leeuwen op slaggitaar en Ton Voskuilen op contrabas. Let’s Be Gypsies XL werkt samen met MTM Hornsection en een collectief van Lindy Hop dansers.

Wat kun je winnen?
Een optreden van Let’s Be Gypsies op jouw bruiloft t.w.v. €2000. De band treedt dan op in grote formatie (zoals op de foto). Je krijgt twee uur speeltijd. De trouwlocatie moet wel in Nederland zijn. Klik hier voor een voorproefje via Spotify of check deze clip op Youtube!

Hoe doe je mee?
Geef het juiste antwoord op de onderstaande prijsvraag, laat je gegevens achter en je maakt automatisch kans. Meedoen kan tot en met 15 mei 2019. Extra kans maken? Like Let's Be Gypsies dan op Facebook!


Hoe heten de leden van het Let's Be Gypsies kwartet?

Categorie:  Prijsvraag,  Nieuwe prijsvragen Tags: prijsvraag, let's be gypsies, band, bruiloft, optreden, winnen, peaky blinders, jazz
Inloggen
NL BA Bedankjes NL BA Essense