Verrassing voor je gasten: DIY-tattoo station

Wat een tof idee! Verras jullie gasten met een customized DIY tattoo-corner waar ze jullie persoonlijke bruiloftslogo kunnen ‘tatoeëren’. Dat laat vast een onuitwisbare indruk achter ;-)

Persoonlijker kan bijna niet: jullie gasten trakteren op jullie eigen bruiloftslogo. Maar dan niet alleen op een geborduurde zakdoek of op de menukaartjes voor het diner. Nee, we hebben iets veel originelers gespot waarmee jullie de gasten kunnen verrassen: customized plaktatoos!

Bruiloftslogo
Dan moeten jullie natuurlijk eerst een mooi bruiloftslogo bedenken. Het liefst eentje die heel uniek is. Denk bijvoorbeeld aan jullie voornamen, jullie trouwdatum of een ander symbool dat voor jullie beiden een speciale betekenis heeft. Vond jullie aanzoek plaats op een boot, dan is een anker misschien wel een leuke afbeelding. Het staat voor hoop en vertrouwen: ideaal voor jullie trouwdag.

Zo doe je het
Online kun je jullie eigen neptattoos laten maken of kant en klare plaktattoos bestellen. Voor jullie DIY tattoo corner heb je niet veel nodig: een tafel of een kastje, een mooi karaf met water en een sponsje voor de plaktattoos. Met een paar extra decodetails zoals bloemen en kandelaars zet je de tattoo corner extra in de spotlight. 

Tip: Geef jullie gasten een stap-voor-stap handleiding, dan gaat al dat plakwerk easy peasy. 
Categorie:  Nieuws,  DIY voor je bruiloft,  DIY voor je bruiloft Tags: trouwen, huwelijk, bruiloft, trendy, tattoo, diy, gasten, entertainment
Gerelateerde inhoud
Inloggen
NL BA Essense NL BA Bedankjes