Sneak peek: blader door de nieuwe uitgave!

Wow, wat een enthousiasme!

We zijn de afgelopen drie maanden overspoeld door een golf van enthousiaste reacties op onze nieuwe look en feel. De restyling is jullie goed bevallen en jullie reacties inspireerde ons om met nog meer passie deze editie te maken. We kunnen dan ook niet wachten tot je hem gelezen hebt! Hij zit namelijk boordevol heerlijke inspiratie waarmee je een bruiloft kunt organiseren die jullie en jullie gasten nooit meer vergeten. En hij is deze keer ook lekker dik, want in het hart van het magazine vind je ook nog de BFFA Special met alle genomineerden voor de prestigieuze Bruidsfoto & Film Award. Zorg dat je deze editie van Bruid & Bruidegom Magazine in handen krijgt en geniet met volle teugen van al het moois.

Veel leesplezier!

Eefje Koppers
Chef redactie Bruid & Bruidegom Magazine

Een onvergetelijke indruk

Wil jij een onvergetelijke bruid zijn? Dan hebben we een geweldige tip voor je: het XXL-bruidsboeket. Daarmee maak je gegarandeerd een groots entree, zeker als je het combineert met bijpassende accessoires in de kleuren van de bloemen.

Drie gratis specials!

De nieuwe editie is vierdubbeldik! Speciaal voor hem is er Bruidegom Magazine met tips en trends voor de mannelijke helft van het bruidspaar. In Trouwring Magazine vinden jullie alle essentiële informatie en inspiratie voor dé ringen. En in het Dutch Wedding Awards Magazine maken jullie kennis met de genomineerden van 2016-2017. Kortom: deze editie biedt vier keer zoveel voorpret!

We love details!

Je outfit moet spectaculair zijn, maar je wilt ook dat de rest van de dag legendarisch wordt. In het artikel ‘It’s all in the details’ geven we je verrassende, originele en vooral haalbare ideeën om jullie dag extra speciaal te maken. Oh, en we hebben ook nog tips voor jullie tweetjes om de aanloop naar de bruiloft zo ontspannen en romantisch mogelijk te maken.

Categorie:  Facebook
Inloggen
NL BA Koning Kaart NL BA Kasteel Wijenburg