@ Blooming Picture

Sneak peek: blader door de nieuwe uitgave!

Onlangs zat ik in de trein vlak bij twee jonge vrouwen…

…waarvan eentje binnenkort gaat trouwen en haar buurvrouw alles vertelde over de voorbereidingen. Ik was onmiddellijk benieuwd naar alle plannen en luisterde heerlijk mee. Natuurlijk kwam ook de jurk ter sprake en wat was ik trots toen de aanstaande bruid een Bruid & Bruidegom Magazine uit haar tas toverde om haar favoriete jurken te laten zien. Samen bladerden de meiden het blad door en gaven ze commentaar op alles wat ze zagen. Dit heerlijke gesprek tussen Amersfoort en Den Haag somt precies op wat ons telkens weer motiveert om een magazine te maken. Er is voor ons geen groter plezier dan jullie te inspireren met de mooiste foto’s, de nieuwste trends, de handigste informatie en de beste adressen. Daarom weet ik zeker dat jullie volop gaan genieten van deze editie. We hebben zoveel moois verzameld: een preview van de 2018-bruidsmodetrends rechtstreeks van de catwalks, inspirerende fotoreportages, leuke bruiloftsideeën en nog veel meer.

Veel leesplezier!

Eefje Koppers
Chef redactie Bruid & Bruidegom Magazine

Country Chic

Voor deze editie maakten we samen met topfotograaf Brett Florens en zijn team een fijne modereportage op een idyllische wijnboerderij. De prachtige blauwe lucht, de ontspannen sfeer, de elegant-landelijke ambiance en het gevoel dat de buitenwereld even niet bestaat: zo wil toch iedereen trouwen? Laat je inspireren!

Gratis bij de editie: het Trouwalbum

Zijn jullie nog op zoek naar een topfotograaf die jullie onvergetelijke dag schitterend vastlegt? We maken die zoektocht een stuk gemakkelijker met onze special Trouwalbum! Naast een brede selectie van professionele fotografen vind je hierin ook nog eens leuke en handige tips voor de fotografie op jullie dag.

Hitteplan voor jullie zomerbruiloft

Een prachtige zomerbruiloft: daar tekent ieder bruidspaar voor! Maar wat doe je als de temperatuur op jullie trouwdag boven de 30 graden uitstijgt? En hoe zorg je ervoor dat jullie én jullie gasten het hoofd lekker koel houden en er tiptop uit blijven zien? Even een paar verfrissende ideeën op een rijtje.
Blader hier door de nieuwe uitgave!
Benieuwd geworden? Klik hier alvast voor een sneak preview van de nieuwe uitgave!

Categorie:  Facebook
Inloggen
NL BA Essense NL BA Koning Kaart