Orange is the new melon

Waar 2015 in het teken stond van de watermeloen en in 2016 de ananas hoogtij vierde, is 2017 het jaar van de dwergsinaasappel. Dat dit kleine vruchtje ook in bruidsboeketten en bruiloftsdecoraties een stijlvolle rol kan spelen, laat dit heerlijke, frisse feestconcept zien. 

1. Taart
Het is erg leuk om naast de bruidstaart ook naked cake-cupcakejes te serveren. Je hoeft alleen maar laagjes biscuittaart met sinaasappelcrème samen in een bakvorm te doen - et voilà!

2. Drankjes
Een koele sinaasappelpunch zorgt voor nog wat extra verfrissing op een warme feestdag. Het enige wat je daarvoor nodig hebt, zijn sinaasappelen, wijn, champagne en suiker.

3. Decoraties
Laat je themakleuren terugkomen in de decoraties, zoals kwastjesslingers, pompoms en papieren lampionnetjes. 

4. Outfits
Rode lippen zijn om te zoenen, of in dit geval lippen met een oranje touch. Dat past niet alleen perfect bij het thema, maar ook bij de corsage van de bruidegom. 

5. Papeterie
Subtiele sinaasappeltekeningetjes geven jullie uitnodigingen en menukaarten een frisse touch en zijn bovendien een mooi decor voor jullie abrikooskleurige trouwringen. 

6. Plaatskaartjes
Wie zegt dat plaatskaartjes per se van papier moeten zijn? Een tof alternatief zijn glazen fotolijstjes waar je met een glasstift de namen op schrijft. 

Planning, decoraties & papeterie:
Hochzeitsagentur Efi
Foto’s: Anna Zeiter Photography
Bloemen: Blumen Heck
Sieraden: Schatzruhe Ravensburg
Locatie: Haus am See – Christian Ott
Taart: Tortenliesel
Pak: Ich bekleide sie – Doris Mikloweit
Modellen: Isarina Belle en Oliver
Styling: Haarschneiderei 
Categorie:  DIY voor je bruiloft Tags: bruiloft, trendthema, trendkleur, orange, melon, deco, styling, tips, trouwen, bruiloftsinspiratie
Gerelateerde inhoud
Inloggen
NL BA Bedankjes NL BA Essense