Halslijnen om van te houden + de mooiste accessoires!

Carmen-decolleté, een asymmetrisch schouderbandje, de halternek: bruidsjurken worden met veel verschillende halslijnen uitgevoerd. Lees hier met welke sieraden je de halslijn van jouw bruidsjurk het beste kunt combineren!

1. Carmen
In de afgelopen jaren moesten bruiden lang naar deze halslijn zoeken, maar het Carmen-decolleté is weer helemaal terug! Sieraden: ga bijvoorbeeld voor een ketting die de vorm van het decolleté volgt of wat langere, druppelvormige oorbellen. En bij zo’n klassieke halslijn doet een tiara het ook altijd goed!

2. Oneshoulder
Het asymmetrische schouderbandje is niet meer weg te denken uit de bruidsmodecollecties. Gelukkig maar, want de oneshoulder is flatterend, trendy en elegant! Sieraden: dit model leent zich perfect voor een fonkelende haarband of een opvallende speld. En draag bijvoorbeeld aan één arm een paar armbanden. Ook leuk: een vintage-stijl broche op je schouderband.

3. Halternek
Leg het accent op je hals en schouders met deze elegante halternekjurken. Ook in de nieuwste bruidsmodecollecties is deze halslijnvariant niet weg te denken. Sieraden: mooie, lange oorbellen, ook wel ‘chandeliers’ genoemd. Of kies bijvoorbeeld voor een opvallende, gekleurde ring of armband.

4. Illusion necklines
Het is de perfecte naam voor deze halslijn: illusion. Want de transparante bovenstukjes geven de illusie van een strapless jurk, maar dan met een elegante extra! Sieraden: is het bovenstuk glad, dan kun je een lange ketting dragen. Maar kies bij een bovenstuk met versieringen andere sieraden, zoals een sierlijke haarkam of mooie hangers.

5. Rugdecolletés
Wie zegt dat een decolleté alleen aan de voorkant mag zitten? De nieuwste bruidsjurken zijn zowel van voren als van achteren oogverblindend mooi! Sieraden: bij zo’n blote rug is het heel mooi om een lange ketting achterstevoren te dragen. En ook stijlvol: lange oorbellen of een fashionable statementarmband!
Categorie:  Bruidsmode Tags: Bruidsjurken, trouwjurken, sieraden, bruidsjurk en sieraden, bijpassende accessoires, accessoires, jurk en sieraden, jurk en accessoires, halternek, carmen-decolleté, rugdecolleté, illusion neckline, transparant bovenlijfje
Gerelateerde inhoud
Inloggen
NL BA Bedankjes NL BA Essense