Deze trouwfoto's moet je echt gezien hebben!

Ze zijn namelijk genomineerd voor de felbegeerde Bruidsfoto Award 2019. Stuk voor stuk allemaal prachtige foto’s en gemaakt door fotografen uit Nederland en België. Wie de Bruidsfoto Award 2019 gaat winnen, kun jij bepalen! Je mag namelijk stemmen op je favoriete trouwfoto’s en maakt daarmee zelf ook kans op een luxe hotelovernachting bij Hotels van Oranje! 

De overnachting is voor twee personen en jullie slapen dan in de bruidssuite. 's Ochtends genieten jullie van een uitgebreid champagne-ontbijt. Door te stemmen op de Bruidsfoto Award 2019 en je gegevens achter te laten, maak je automatisch kans op deze prijs.

Bekijk hier alle genomineerde foto’s en doe inspiratie op voor je eigen trouwdag. En mocht je nog op zoek zijn naar een trouwfotograaf, check dan de website van je favoriet(en). Gegarandeerd een topfotograaf voor jullie eigen bruiloft!


Stem mee in acht verschillende categorieën:

*Bruidspaar 
*Bruid
*Bruidegom
*Bruidskinderen
*Getting Ready
*Ceremonie
*Emotie
*Family & Friends 


* Stemmen kan tot en met 4 mei 2019.
Categorie:  Bruidsfotografie en -videografie,  Nieuws Tags: bfa, bruidsfoto award, bruidsfotografie, bruidsfotografen, huwelijksfotografie, trouwfotograaf
Inloggen
NL SB Essense NL BA Bedankjes