De DIY-bruiloft van Roos en Wilco, deel 3

Roos en Wilco waren de gelukkige winnaars van de Stampin’ Up! actie en wonnen een creatief pakket ter waarde van €1000. De komende maanden volgen we hen, terwijl ze de leukste items voor hun DIY-bruiloft in elkaar knutselen. Deze keer alle papeterie: van save-the-date tot menu.

Uitnodigingen
“We willen graag persoonlijke save-the-date kaarten versturen naar onze gasten. Omdat pasteltinten op onze bruiloft overal terugkomen, kiezen we hier ook voor bij het papierwerk. Het prachtige hart op de kaart maken we met de Bloomin’ Heart Thinlits Dies en natuurlijk de Big Shot snij- en stansmachine. Daar hebben we al veel projectjes mee gemaakt. Het resultaat is precies wat we voor ogen hadden: superromantisch! En heel persoonlijk, omdat we er zelf op geschreven hebben.”

Tafelschikking
“Hoe vinden jullie onze zelfgemaakte tafelschikking? In onze vorige blog vertelden we over de waxinelichtjes en corsages die we hebben gemaakt met ons Stampin’ Up! pakket. Natuurlijk sluit de tafelschikking daar op aan. Zo past de menukaart perfect bij de kaarsenhouders en de servet- en bestekringen zijn in dezelfde stijl als de corsages. Superleuk om hier mee bezig te zijn. En ook gemakkelijk, want zelfs Wilco, die normaal nooit knutselt, ging het heel goed af.”
Bedankje

“Onze bruiloftsgasten laten we niet weggaan zonder bedankje. Daarom maken we superleuke papieren taartpunten als bedankdoosjes. Nu moeten we alleen nog bedenken wat we daarin gaan stoppen. De bruiloft komt nu echt dichtbij. Zo ontzettend spannend! Alles is geregeld, nu alleen nog het ja-woord. In onze volgende en laatste blog laten we jullie natuurlijk de foto’s van onze bruiloft zien. Tot over vier weken!”

Roos en Wilco


Kun je niet wachten op de volgende blog en wil je zelf ook gelijk aan de slag voor jouw bruiloft? Voor een Wedding Stampin’ Party vind je hier een demonstrator bij jou in de buurt. Ga naar 'Details' en vraag via ‘Gastheer/vrouw worden’ een party op maat aan en leer supergave uitnodigingen, deco-items, corsages of een gastenboek maken. Wil je de eerste blog van Roos en Wilco teruglezen? Dat kan hier

Categorie:  DIY voor je bruiloft,  DIY voor je bruiloft Tags: save the date, trouwen, bruiloft, huwelijk, bruid, bruidegom, diy, knutselen, tafelschikking, decoratie, planning, organisatie, weddingplanner
Gerelateerde inhoud
Inloggen
NL BA Bedankjes NL BA Essense