De DIY-bruiloft van Roos en Wilco, deel 2

Roos en Wilco waren de gelukkige winnaars van de Stampin’ Up! actie en wonnen een creatief pakket ter waarde van €1000. De komende maanden volgen we hen, terwijl ze de leukste items voor hun DIY-bruiloft in elkaar knutselen. Deze keer maken ze lichtjes voor in de kerk en corsages.Waxinelichtjes
“Een idee dat we meteen aan Stampin'Up! demonstrator Mandy voorleggen, is waxinelichthouders voor in de kerk. Zij laat ons zien dat we dit heel makkelijk kunnen maken met de Thinlits. Hiermee snij je eenvoudig prachtige figuren uit. Het papier gaat door de Big Shot snij- en stansmachine en de figuren komen eruit rollen. Met het papier maken we een ‘rol’, lintje er omheen en een strassteen erop. Precies wat we bedoelen! Romantisch pastel, zonder al te veel opsmuk. En helemaal niet moeilijk om te maken. Dit moet ons straks ook zelf lukken.”
Corsages

“We willen ook graag onze corsages zelf maken. Mandy laat ons online een voorbeeld zien, supermooi! Maar hoe maken we dat na? De Big Shot machine is hier ook weer superhandig, zo kunnen we heel snel prachtige ontwerpen maken. We stansen verschillende kleuren blaadjes en bloemetjes. Met de Sponge Daubers – een box vol stempels en kleurtjes – krijgen de randjes een kleurtje. Even op elkaar leggen, vastmaken et voilà!”

Projecten
“Dankzij de hulp van Mandy kunnen we nu zelf aan de slag met onze creatieve projectjes. We hebben zoveel zin in onze bruiloft op 8 september en kunnen haast niet wachten om te zien hoe alle DIY-projecten dan onze trouwdag versieren. Tot over vier weken!"

Roos en Wilco


Kun je niet wachten op de volgende blog en wil je zelf ook gelijk aan de slag voor jouw bruiloft? 
Voor een Wedding Stampin’ Party vind je hier een demonstrator bij jou in de buurt. Ga naar 'Details' en vraag via ‘Gastheer/vrouw worden’ een party op maat aan en leer supergave uitnodigingen, deco-items, corsages of een gastenboek maken. Wil je de eerste blog van Roos en Wilco teruglezen? Dat kan hier!
Categorie:  DIY voor je bruiloft,  DIY voor je bruiloft,  Decoratiethema's Tags: trouwen, bruiloft, huwelijk, bruid, bruidegom, diy, knutselen, corsages, decoratie, planning, organisatie, weddingplanner
Gerelateerde inhoud
Inloggen
NL BA Essense NL BA Bedankjes