© Stampin' Up!

De DIY-bruiloft van Roos en Wilco, deel 1

Roos en Wilco waren de gelukkige winnaars van de Stampin’ Up! actie en wonnen een creatief pakket ter waarde van €1000. De komende maanden volgen we hen, terwijl ze de leukste items voor hun DIY-bruiloft in elkaar knutselen.


Alles in pastel
“Eindelijk hebben we het pakket in huis! En wat voor één: gevuld met papier, stansen, Thinlits, stempelkussens in allerlei kleuren en nog veel meer. De kleurencombinatie heeft Roos met haar moeder uitgezocht. We kozen voor pasteltinten! Van Stampin’ Up! krijgen we ook hulp van demonstrator Mandy, die ons helpt met ideetjes bedenken en het maken van onze creatieve projecten."







Zelf corsages maken
"Met het pakket willen we veel decoratie gaan maken voor onze bruiloft. We willen de locatie en de kerk versieren, maar we willen ook zelf de corsages maken! We zijn heel benieuwd wat Mandy voor ons in petto heeft. Dat we het pakket gewonnen hebben én haar advies krijgen, vinden we echt geweldig."
 



Op naar de bruiloft!
"We gaan aan de slag, samen met de creatieve moeder van Roos, en houden jullie op de hoogte van alle projecten. En natuurlijk laten we jullie ook het eindresultaat zien van onze bruiloft op 8 september."

Tot over vier weken! 
Roos en Wilco





Kun je niet wachten op de volgende blog en wil je zelf ook gelijk aan de slag voor jouw bruiloft? 
Voor een Wedding Stampin’ Party vind je hier een demonstrator bij jou in de buurt. Ga naar 'Details' en vraag via ‘Gastheer/vrouw worden’ een party op maat aan en leer supergave uitnodigingen, deco-items, corsages of een gastenboek maken. Enjoy!
Categorie:  DIY voor je bruiloft,  DIY voor je bruiloft,  Decoratiethema's Tags: trouwen, bruiloft, huwelijk, bruid, bruidegom, diy, knutselen, corsages, decoratie, planning, organisatie, weddingplanner
Gerelateerde inhoud
Inloggen
NL BA Essense NL BA Bedankjes