Bekijk de fashion show van Nicole!

Zaterdagavond 25 maart was het zover: de grote catwalkshow van het Italiaanse topbruidsmodemerk Nicole Spose! We zonden de show om 20.00 uur direct uit.

Onder de heerlijk dromerige titel ‘The Never Ending Story’ liet het Italiaanse bruidsmodemerk Nicole Spose de nieuwste bruidsmodecollectie van 2018 zien. Onvergetelijk en superromantisch, net als het verhaal van jou en je geliefde. Spaanse actrice en topmodel Rocio Munoz Morales was de grote catwalkster van de avond. Met tal van andere prachtige modellen showde ze topstukken uit de nieuwe 2018-collectie.  En die bevatte voor elk type bruid een droomcreatie: met blauwtinten, roodtinten, rozetinten en zelfs ontwerpen met lichtgroene nuances. Daarnaast was natuurlijk ook gedacht aan de bridesmaids en de bruiden die pure en elegante romantiek willen uitstralen. Lange jurken werden bovendien afgewisseld met korte modellen en ook wat materialen betreft, zag je van alles voorbijkomen. Van de mooiste kant en chiffon tot mikado-zijde en tule. Het was genieten!

Livestream:


P.S.
Houd zeker ook Facebook en Instagram in de gaten voor de behind the scenes-foto's van redactrice Noa!
#BruidMagazine #NicoleFashionShow
Categorie:  Bruidsmode,  Nieuws Tags: nicole, nicole spose, trouwjurken, bruidsmode, bruidsjurk, catwalk, modeshow, rome, trouwen, bruiloft
Inloggen
NL BA Bedankjes NL BA Essense