© Ruben Hehanussa, Tovergoud Fotografie

Zo vonden deze bruidegoms de verlovingsring

Het uitzoeken van de verlovingsring is een leuke taak, maar het achterhalen van de ringmaat van je aanstaande kan een flinke uitdaging zijn. Deze bruidegoms wisten op bijzondere en soms slimme manieren de ringmaat van hun aanstaande te achterhalen. Bruidegoms: read and learn!

Maarten: “Toen ik het aanzoek ging plannen, wilde ik natuurlijk een mooie ring kopen. Ik heb toen stiekem een ring uit haar kast gepakt waarvan ik wist dat ze die niet zou missen. Met die ring ben ik naar de juwelier gegaan en heb ik een mooie verlovingsring uitgezocht.”

Eric: “Toen mijn vriendin en ik een paar maanden bij elkaar waren, besloten we vriendschapsringen te kopen. Daarvoor moesten we onze ringmaten doormailen aan de juwelier. Dat was mooi meegenomen, want toen ik een paar maanden later een verlovingsring ging kopen, hoefde ik alleen maar die mail op te zoeken om achter de juiste maat te komen!”

Izaak:
“Mijn vriendin heeft van zichzelf dunne vingers, wat het kopen van een ring extra moeilijk maakt. Toen ik een paar jaar geleden een ring voor haar kocht, liet ik de medewerkster achter de kassa, met dezelfde dunne vingers, de ring passen. Die ring paste mijn vriendin goed. Voor de verlovingsring ben ik voor de kleinste maat gegaan en die paste perfect.

Thijs:
“Mijn vriendin heeft een heleboel sieraden, dus ik wist wel zeker dat ze het niet zou merken als ik er eentje zou meenemen naar de juwelier. Ik koos een ring waarvan ik wist dat hij goed paste en zodoende paste de verlovingsring perfect! En mijn vriendin had helemaal niets door: missie geslaagd dus!”

Karim:
“De verlovingsring is natuurlijk niet zomaar een ring. Daarom heb ik goed mijn huiswerk gedaan. Ik deed af en toe alsof ik met één van haar ringen aan het spelen was en zo wist ik dat de ring tot halverwege mijn pink moest komen om de goede maat te zijn. Uiteindelijk heb ik bij een lokale goudsmid een heel bijzondere verlovingsring uitgezocht, waar ze heel blij mee was.”
Categorie:  Trouwringen Tags: ringen, trouwringen, bruiloften, aanzoek, verloving, verlovingsring
Gerelateerde inhoud
Inloggen