Top Trouwringspecialisten: de mooiste ringen en beste service

Waar ga je naartoe voor de allermooiste trouwringen én een uitstekende service? Bruid & Bruidegom Magazine heeft Top Trouwringspecialisten in het leven geroepen: een landelijk initiatief van juweliers en edelsmeden met een passie voor trouwringen én bruidsparen.

Het uitzoeken van de ringen is één van de leukste bruiloftsvoorbereidingen! Daarnaast is het ook een belangrijke aankoop: jullie zijn immers van plan om de ringen de rest van jullie leven te dragen. Daarom mag je van een juwelier en edelsmid verwachten dat zij jullie trouwringen net zo serieus nemen als jullie doen. Maar waar ga je dan naartoe? Er zijn zoveel leveranciers op dit gebied, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet!

Top Trouwringspecialisten
Om jullie te helpen bij de zoektocht naar een specialist met de allermooiste trouwringen en de allerbeste service, heeft Bruid & Bruidegom een nieuw intitiatief: Top Trouwringspecialisten. Door het voeren van speciale trouwringencollecties en het kunnen maken van prachtige creaties in eigen atelier, zijn jullie bij de geselecteerde top trouwringspecialisten aan het juiste adres voor jullie droomringen!

Website
Nieuwsgierig geworden? Op Toptrouwring.nl vind je alle informatie over de deelnemende bedrijven, maar ook persoonlijke verhalen van bruidsparen over hun trouwringen én veel praktische informatie over trouwringen. Zo ontdek je alles over de verschillende materialen, het onderhoud van de ringen en handige tips voor jullie 'trouwringenjacht'. 

Maak kennis met dé Top Trouwringspecialisten:
Metal Art, Alkmaar
Art Object, Bergen op Zoom
Juwelier Ettema, Barendrecht
Rikkoert Juweliers, Schoonhoven en Lekkerkerk
Ed Nobel, Spijkenisse

Categorie:  Trouwringen Tags: trouwringen, juwelier, edelsmeden, trouwringspecialisten, bruiloftsvoorbereiding, goud, zilver, platina, verlovingsring, aanzoeksring
Gerelateerde inhoud
Inloggen