Tip voor jullie trouwringen: ga voor kleurrijk bicolor!

Een dubbel hiephiephoera: bicolor trouwringen vieren hun comeback! En terecht, want ‘twee zijn beter dan een’, toch? En ze zien er ook nog een grandioos uit. We laten je hier een paar mooie exemplaren zien. Be inspired!

1. DE MATTE ROSÉGOUDEN BAND vormt een mooi contrast met het witgoud en paladium. Op de damesring zorgen de twee kleuren diamantjes voor een speels effect. Van Breuning.

2. FAN VAN STRAKKE LIJNEN? Dan vind je dit stijlvolle duo van wit- en geelgoud vast prachtig! Hij is gemaakt door ringenmerk Gerstner.

3. SUPERCHIC van Aller Spanninga! Een witgouden glanzende baan cirkelt om de mat geelgouden ring met structuur. Natuurlijk met een prachtige diamant voor de bruid.

4. LIKE A RIVER.
Dit opvallende ontwerp van Rauschmayer heeft alles: reliëf en golvende lijnen, glans en mat én briljantjes voor de bruid.

5. WAANZINNIGE COMBI! Men neme een witgouden verlovingsring, voeg daaraan een roségouden aanschuifring toe en bekroon het geheel met trouwringen in een ‘binnenstebuiten’-look. Van EGF.
Categorie:  Nieuws,  Trouwringen Tags: ringen, trouwringen, bicolor, tweekleurig, goud, witgoud, rosegoud, geelgoud, diamanten, verloving, verloofd, aanzoek, bruiloft, trouwen
Inloggen