Ringen met printjes zijn hip!

Zijn jullie op zoek naar unieke trouwringen, die perfect passen bij jullie liefde voor moeder aarde? Wij spotten een supercoole nieuwe trend in trouwringenland: ringen met natuurlijke printjes! Met een speciale lasertechniek wordt het patroon in de ring gefreesd.

1. Het giraffepatroon op deze ringenset is vooral bij de damesring wel heel erg bijzonder. Dat heeft namelijk drie glinsterende vlekken versierd met maar liefst negentien diamantjes. De herenring heeft hetzelfde patroon aan de binnenkant. Uit de Laserline-collectie van Rauschmayer. 

2. Dit superromantische uitgefreesde patroon van rozen en (hartvormige) blaadjes steekt prachtig af tegen het matte geelgoud van de damesring. Doordat de ring breed is (7 mm) en daarnaast ook nog een witgouden band vol diamantjes heeft, is hij stoer en elegant tegelijk. Van Diamonds by Me.

3. Je kunt allerlei dingen zien in deze print van Aller Spanninga. Het patroon van een rivier, een landkaart, ijsschotsen of een dier met een prachtig vlekkenpatroon. Het tijdloze motief is uit het witgouden deel van de ring gefreesd met aan één kant een geelgouden baan. 

4. Blaadjes en bloemetjes dwarrelen rond op deze prachtige abrikoosgouden ringenset uit de Flora-collectie van Fischer. In dit ontwerp is de ruimte rondom het patroon weggehaald, zodat de print ‘op’ de ring ligt. De herenring heeft aan de buitenkant een gladde, stoere look, maar dezelfde print aan de binnenkant. 

5. Zoek de big five! Supergave trouwringenset voor bruidsparen die Afrika in hun hart hebben gesloten. Spannend met de afwisseling van donker en licht, mat en glanzend. Denk zwart-wit en je ziet een zebra in het witgouden deel van deze ring, denk in kleur: tijger! De damesring heeft veertien briljantjes op de roségouden band. Deze set vind je bij Gerstner
Categorie:  Trouwringen,  Nieuws Tags: trouwen, welke trouwring past bij mij, trouwringen, hoe trouwringen kiezen, ringen met print, hip, modern, trend
Gerelateerde inhoud
Inloggen