Hoe ben jij ten huwelijk gevraagd?

De vreugdetranen zijn opgedroogd, aan je vinger prijkt een prachtige ring en dan wil iedereen natuurlijk weten: hoe ben je gevraagd? Wij stelden deze vraag aan drie leuke bruidsparen en we kregen deze bijzondere verhalen!

Bruidspaar:
Winston (33) & Esther (32)
Trouwdatum: 18 juli 2015
Ondanks romantische reizen naar Fiji, Bali en Nieuw-Zeeland, had Winston altijd gezegd dat hij pas een aanzoek zou doen als het goed zou voelen. En het voelt goed als hij en Esther in New York zijn. Winston: “Ik besloot dat het op de bovenste verdieping van het Empire State Building zou gebeuren. Ik had de ring om mijn pink en toen we boven waren, vroeg ik of Esther die zou willen dragen. Toen ze de ring zag begon ze te huilen van blijdschap en, eenmaal beneden, wist ze niet eens meer hoe ik haar had gevraagd. Dus heb ik in Central Park een bootje gehuurd en het nog een keer over gedaan.” Esther: “We zijn al elf jaar samen en op veel romantische plekjes geweest. Eerlijk gezegd wist ik niet of hij ‘het’ ooit nog zou vragen. Ik had er dit keer echt geen rekening mee gehouden.”

Bruidspaar:
Jos (29) & Sanne (28)
Trouwdatum: 2 mei 2015
Omdat Jos weet dat Sanne zich niet prettig zou voelen bij een publiekelijk aanzoek, organiseert hij een romantische avond in hun maisonnette. Alleen komt Sanne iets vroeger thuis van haar werk dan gepland… Jos: “Ik had beneden bij de voordeur een hart van waxinelichtjes neergezet en op de trap allemaal waxinelicht-lampjes. Terwijl ik boven een tweede hart van waxinelichtjes aan het aansteken was, kwam ze opeens al thuis.” Sanne: “We hebben een glazen voordeur, dus ik zag een zee van licht. Ik riep naar Jos, maar hoorde niks terug. Met kriebels in mijn buik liep ik naar boven en toen stond hij daar. In pak én met een enorme bos rozen. Ik was helemaal overdonderd. Dat verwacht je niet als je ’s avonds thuiskomt!” Jos: “Dat was de bedoeling!”

Bruidspaar:
Piet (35) & Martina (26)
Trouwdatum: 10 april 2015
Als Piet en Martina een paar maanden naar Djimma in Ethiopië gaan voor een vrijwilligersproject, besluit Piet een ring mee te nemen en te wachten op het perfecte aanzoeksmoment. Maar het project blijkt intensiever dan verwacht en dus ontsnappen ze een weekend naar het mooie Arba Minch. Piet: “Het was een hele omschakeling van de grote, vieze stad, naar de prachtige natuur. Ik kon niet slapen en werd om half zes wakker tijdens een heel mooie zonsopgang. Dit was hét moment.” Martina: “Ik kwam net de badkamer uit, nog in mijn pyjama, toen ik op het balkon een cadeautje zag staan. Maar omdat ik twee dagen later jarig was, zocht ik er niets achter. Toen ging Piet opeens op zijn knieën. Hij was zo zenuwachtig dat hij zijn hele speech was vergeten. Maar het was perfect zoals het was: heel romantisch en het paste precies bij ons.”
Categorie:  Trouwringen Tags: huwelijk, aanzoek, bruidegom, bruid, ring, bijzonder,
Gerelateerde inhoud
Inloggen