Ed Nobel: unieke custom made trouwringen voor betaalbare prijzen

Op zoek naar een bijzonder paar trouwringen? Ga dan eens langs bij juweel- en trouwringontwerper Ed Nobel in Spijkenisse! Dit atelier bestaat al meer dan 27 jaar en is koploper als het gaat om innovatie en trendsetting.

Recentelijk is het atelier compleet verbouwd en betiteld met de naam Atelier van de toekomst. Het mooie en ambachtelijke vakmanschap wordt hier gecombineerd met de allernieuwste apparatuur en technieken zoals lasers, microscopen en 3D technologie.

Het open atelier van Ed Nobel is gespecialiseerd in: 
  • aanzoeks- en verlovingsringen 
  • het vervaardigen van jullie unieke en persoonlijke trouwringen 
  • het vermaken van eventuele bestaande (trouw)ringen 
  • het verwerken van bestaand of bijvoorbeeld geërfd goud in jullie trouwringen 
  • bijpassende trouwsieraden 
  • het combineren van goud en keramiek in jullie trouwringen

Bij Ed Nobel worden trouwringen met de hand vervaardigd naar jullie eigen wens. Elk trouwringenset is custom-made en is dus echt uniek. En voor betaalbare prijzen.

Inspiratie opdoen
Bij Ed Nobel kun je vrijblijvend naar trouwringen kijken. En daar nemen ze ruim de tijd voor. Je kunt inspiratie op doen uit maar liefst 500 paar trouwringen. Je kunt ook een eigen idee aanleveren of zij schetsen direct aan tafel een passend idee voor je.

Persoonlijke inlogpagina
Dat je wordt betrokken bij het gehele proces wordt je al snel duidelijk in het karakteristieke atelier. Je krijgt bijvoorbeeld ook een gebruikersnaam en wachtwoord voor een persoonlijke inlogpagina waarbij je de voortgang kunt volgen van jullie trouwringen. Er worden tussentijds foto’s gemaakt van jullie trouwringen en je wordt op de hoogte gehouden middels e-mails.

Custom made
Nadat jullie besloten hebben dat jullie gaan voor custom made trouwringen gaan de goudsmeden van Ed Nobel voor je aan de slag. Halverwege het proces wordt je uitgenodigd in het atelier om jullie trouwringen te komen proefpassen. Hierbij worden al jullie wensen nog een keer met je doorgenomen en natuurlijk de juiste maat gecheckt. Indien je kiest voor edelstenen in je ring mag je naast de diamantzetter in het atelier plaatsnemen om te zien hoe je ring live gezet wordt; een onvergetelijke ervaring!

Vrijblijvende afspraak 
Ga eens langs en zie hoe zij de mooiste trouwringen vervaardigen. Ook daar nemen zij de tijd voor. Buiten de openingstijden kun je ook ‘s avonds en op zaterdag terecht, maar dan op afspraak. Wil je een rondleiding in dit bijzondere atelier? Bel en maak een afspraak: 0181 – 61 37 27.

Meer informatie? Bekijk de Facebookpagina en de website!
Categorie:  Trouwringen Tags: trouwringen, ringen, sieraden, ontwerp, eigen ontwerp, verlovingsring, juwelen, trouwring, goud, platina, diamanten, custom made
Gerelateerde inhoud
Inloggen