Drie bruidsparen over hun aanschuifmoment

De trouwfoto’s en de trouwringen: het zijn de twee meest tastbare herinneringen aan de trouwdag. Wij vroegen drie bruidsparen om de foto’s van hun trouwceremonie erbij te pakken en weer even terug te gaan naar dat bijzondere moment waarop ze elkaar de ringen omschoven.


Kitty (31) en Marijn (35)
Getrouwd op:
17 augustus 2013
“Een trouwpak en een bruidsjurk trek je weer uit na de bruiloft, maar de ringen hebben we voor eeuwig. Het aanschuiven van de ringen voelde echt als de bezegeling van ons huwelijk. En er ging daarna een gevoel door ons heen van: yes, het is af! Het is heel leuk om deze foto weer terug te zien; het was duidelijk niet alleen voor ons een speciale happening, maar ook voor onze gasten. En dat hadden we tijdens de ceremonie door de spanning niet zo in de gaten. Gelukkig kunnen we het met onze foto’s telkens
opnieuw beleven.”


Lotte (28) en Pieter (32)
Getrouwd op:
26 april 2013
“Onze trouwringen zijn voor ons hét symbool van ons huwelijk; dat we bij elkaar horen. We vonden het leuk, maar ook spannend toen we elkaar tijdens de ceremonie de ringen mochten aanschuiven. Je hoort weleens dat ze op het moment suprême toch net iets te klein zijn en het niet lukt om ze omgeschoven te krijgen. Net wanneer je volop in de belangstelling staat! Gelukkig gingen onze ringen heel soepel om. En dit aanschuifmoment maakte ons ceremonie echt helemaal af!”


Roos (37) en Leo (42)
Getrouwd op:
21 juni 2013
“Als we onze ringen aan elkaars handen zien, dan voelt het alsof we een stukje van elkaar bij ons dragen. De ringen geven een fijn gevoel: dat je allebei hetzelfde wilt en voor altijd bij elkaar wilt zijn. Zonder ring heb je dat natuurlijk ook, maar mét die ringen word je daar vaker aan herinnerd. Het moment dat we elkaar de ringen omschoven, beleefden we in een roes. Ze hebben daardoor eigenlijk na de bruiloft nog veel meer betekenis voor ons gekregen. Een mooie herinnering aan de bruiloft én aan onze liefde aan elkaar.”

Categorie:  Trouwringen Tags: ringen, trouwringen, aanschuiven, bruidsparen, bruiloft
Inloggen