© Poirier

Beestachtig leuk: huisdieren als ringdrager

Bij veel bruidsparen spelen hun huisdieren een belangrijke rol in hun leven. Waarom zou je ze dan niet inzetten als ringdrager? Vooral honden, maar ook sommige katten, zijn heel goed in deze belangrijke taak, zoals deze foto's van onze lezers laten zien.
 Youp
Bruid Sanne: “Youp, onze lieve, eigenwijze basset hound, mocht de ringen brengen. Toen het moment daar was, lokte een van de getuigen hem met een hondensnoepje. Als een bezetene kwam hij aangerend, terwijl zijn losse huid en grote oren alle kanten op flapperden!”


 

Bonnie
Bruid Kim: “Onze Franse bulldog Bonnie heeft onze ringen gedragen. Ze was de hele dag aanwezig en heeft ook een plek op onze trouwfoto's gekregen. Bonnie is er inmiddels helaas niet meer, maar zo hebben we nog een extra mooie herinnering aan haar.”

 

 

Mickey
Bruid Marjon: “Wij zijn gek op onze katten, dus onze prachtige kater Mickey mocht, in smoking, de ringen brengen. Tijdens de trouwdag genoot hij van alle aandacht. Toen hij de ringen moest brengen, ging hij zelfs op zijn rug liggen om geaaid te worden. We hebben hem dus maar opgetild en zo naar voren gebracht!”

 

 

Ischa
Bruid Kim: “Toen mijn man mij ten huwelijk vroeg, wist ik één ding zeker: onze allerliefste boomer Ischa moest onze ringen dragen. Hij kreeg een mooie strik om met daaraan onze ringen en hij was zo trots. Hij week niet van onze zijde, want hij had een hele belangrijke taak, en dat straalde hij ook uit!”

 

Luca
Bruid Patricia: “Wij zijn getrouwd in mei 2013 en onze lieve bruine labrador Luca heeft toen de ringen gebracht met de ringen op een speciaal ringkussentje aan de halsband.”

Categorie:  Trouwringen Tags: huisdier, hond op bruiloft, hond als ringendrager, kat op bruiloft, kat als ringendrager, ringen, trouwringen
Gerelateerde inhoud
Inloggen