Corné en Laura: relaxte trouwdag mét Italiaans tintje In de najaarseditie van ons magazine lieten we al zien hoe Corné en Laura de ochtend van hun trouwdag beleefden. Hier zie je hoe de rest van hun bruiloft eruitzag: een prachtige en feestelijke dag waarop alles simpelweg klopte.
Remi en Pui-Yuk: magische bruiloft in Thailand Remi en Pui-Yuk wilden van hun bruiloft een onvergetelijke ervaring maken, waarover ze nog jaren konden napraten met vrienden en familie. Het werd een relaxte en intieme meerdaagse bruiloft met alleen hun beste vrienden en directe familie in Krabi Thailand. 
Ellen en Jeroen: bruisende driedaagse bruiloft Voor Ellen en Jeroen stond één ding als een paal boven water: hun trouwdag moest een groot feest worden zodat al hun dierbaren deze bijzondere gelegenheid mee konden vieren. Die wens kwam meer dan uit! De driedaagse bruiloft van de love birds werd een knalfeest om nooit te vergeten.
Kees en Angela: boho-chic in het bos De Zeeuwse Angela (31) en Kees (34) weten al snel wat voor bruiloft ze willen: een intieme dag onder de bomen waarbij alles mag en niks moet. Dus kiezen ze voor een boho-bruiloft midden in het bos op landgoed De Laro in België.
De familiebruiloft van Eric en Maritha Als je allebei uit een grote, superhechte familie komt, is het al snel duidelijk dat je deze belangrijke mensen bij jullie bruiloft wilt betrekken. Voor Eric en Maritha was het zelfs een voorwaarde om hun dag nog intiemer en feestelijker te maken. Kijk mee naar hun grote dag!
Inloggen
NL BA Essense