Eefje en Zafer: bruiloft met z’n drietjes De bruiloft van Eefje (31) en Zafer (34) zou niet compleet zijn zonder de aanwezigheid van hun kleine dochter Eliz. Samen genoten ze van alle bijzondere momenten die de grote dag voor hen in petto had. Eefje: "Eliz was echt het zonnetje van onze dag."
Daphne en Melle: ontspannen weekendbruiloft Stel je voor: je wilt een bruiloft met alles erop en eraan, maar je wilt niet teveel onderdelen organiseren op één dag zodat alles strak op elkaar aansluit. De oplossing: de mooi gestylede en ontspannen weekendbruiloft van Daphne en Melle. 
Margareth en Marc: that's amore! Een bruiloft op zich is al bijzonder. Maar als je ook nog eens in blijde verwachting bent, is het dubbel feest! Op toplocatie Paviljoen de Witte geven Marc (36) en Margareth (34) hun liefdevolle jawoord. In het bijzijn van hun dierbaren én van hun inmiddels geboren dochter Julia. 
Anita en Ewoud: kleurfestijn in de boomgaard De grote dag van high school sweethearts Anita en Ewoud: een bruiloft waar zowel de liefde als de kleuren van afspatten. Met de trouwlocatie, de gasten én het bruidspaar gehuld in vrolijke tinten en zonneschijn, kunnen we over deze bruiloft maar één ding zeggen: picture perfect!
Hanneke en John: romantiek ten top Op 1 april zijn Hanneke (32) en John (35) precies drieënhalf jaar samen. Maar omdat John nogal een grappenmaker is en ze bang zijn dat hun vrienden hun trouwdatum op 1 april niet serieus zullen nemen, trouwen ze een dagje eerder. 
Inloggen