Astrid en Rik: een DIY-droombruiloft! Op de dag dat Astrid (24) en Rik (24) elkaar het jawoord geven, valt alles op z’n plek: hun liefde voor elkaar, hun dierbaren en het geloof. Maar ook de vele persoonlijke en prachtige details die het stel grotendeels zelf maakt en regelt. Een trouwdag om van te dromen zo mooi.
Rakesh en Rajshri: romantiek meets Casino Royale Nadat Rakesh en Rajshri eerst een prachtig Hindoestaans huwelijksfeest vierden, was het een week later tijd voor hun wettelijke trouwdag. En die vierden ze compleet in James Bond-stijl: Wedding Royale. Met als een van de absolute hoogtepunten hun geweldige openingsdans.
Eefje en Zafer: bruiloft met z’n drietjes De bruiloft van Eefje (31) en Zafer (34) zou niet compleet zijn zonder de aanwezigheid van hun kleine dochter Eliz. Samen genoten ze van alle bijzondere momenten die de grote dag voor hen in petto had. Eefje: "Eliz was echt het zonnetje van onze dag."
Daphne en Melle: ontspannen weekendbruiloft Stel je voor: je wilt een bruiloft met alles erop en eraan, maar je wilt niet teveel onderdelen organiseren op één dag zodat alles strak op elkaar aansluit. De oplossing: de mooi gestylede en ontspannen weekendbruiloft van Daphne en Melle. 
Margareth en Marc: that's amore! Een bruiloft op zich is al bijzonder. Maar als je ook nog eens in blijde verwachting bent, is het dubbel feest! Op toplocatie Paviljoen de Witte geven Marc (36) en Margareth (34) hun liefdevolle jawoord. In het bijzijn van hun dierbaren én van hun - inmiddels geboren - dochter Julia. 
Inloggen
NL+BE BA Essense NL+BE BA Stella York NL+BE BA Martina Liana