Love is not cancelled Eventbureau Smile uit Aarschot lanceert deze zomer een Coronaproof wedding locatie en ceremonie-concept. Het werd kortgeleden getest op een weide in Aarschot onder de vorm van een ‘styled shoot’ met echte figuranten en dankzij de medewerking van verschillende ondernemers uit de huwelijkssector. 
Ilona en Michel: zomerse buitenbruiloft De zomerse bruiloft van Ilona en Michel is er eentje om in te lijsten. Op de enige zonnige dag in een regenachtige periode vierden zij de liefde in het bijzijn van hun beste vrienden en familie. Het decor: een indrukwekkend natuurgebied in Drenthe: de Zeegser Duinen.
Malou & Flup: in het huwelijksbootje In de zwarte, glanzende oldtimer van Malou’s broer, vertrok het bruidspaar Malou en Flup in vol ornaat door de smalle straten van hartje Utrecht, richting het groen in Bunnik. Het stadse echtpaar wilde namelijk landelijk trouwen.
Björn en Lisianne: bruiloft vol verrassingen Er hangt liefde in de lucht! Bruid Lisianne en bruidegom Björn beloofden elkaar het ja-woord op een zonnige dag, omringd door familie. De twee kijken terug op een magische bruiloft.
Persoonlijke geloften: Jessica en Sander vertellen Newlyweds Jessica en Sander leggen uit waarom zij kozen voor het schrijven en uitspreken van persoonlijke geloften.
Inloggen
NL SB TLS
NL SB Lookbook