Remi en Pui-Yuk: magische bruiloft in Thailand Remi en Pui-Yuk wilden van hun bruiloft een onvergetelijke ervaring maken, waarover ze nog jaren konden napraten met vrienden en familie. Het werd een relaxte en intieme meerdaagse bruiloft met alleen hun beste vrienden en directe familie in Krabi Thailand. 
Kees en Angela: boho-chic in het bos De Zeeuwse Angela (31) en Kees (34) weten al snel wat voor bruiloft ze willen: een intieme dag onder de bomen waarbij alles mag en niks moet. Dus kiezen ze voor een boho-bruiloft midden in het bos op landgoed De Laro in België.
De familiebruiloft van Eric en Maritha Als je allebei uit een grote, superhechte familie komt, is het al snel duidelijk dat je deze belangrijke mensen bij jullie bruiloft wilt betrekken. Voor Eric en Maritha was het zelfs een voorwaarde om hun dag nog intiemer en feestelijker te maken. Kijk mee naar hun grote dag!
Astrid en Rik: een DIY-droombruiloft! Op de dag dat Astrid (24) en Rik (24) elkaar het jawoord geven, valt alles op z’n plek: hun liefde voor elkaar, hun dierbaren en het geloof. Maar ook de vele persoonlijke en prachtige details die het stel grotendeels zelf maakt en regelt. Een trouwdag om van te dromen zo mooi.
Rakesh en Rajshri: romantiek meets Casino Royale Nadat Rakesh en Rajshri eerst een prachtig Hindoestaans huwelijksfeest vierden, was het een week later tijd voor hun wettelijke trouwdag. En die vierden ze compleet in James Bond-stijl: Wedding Royale. Met als een van de absolute hoogtepunten hun geweldige openingsdans.
Inloggen
NL BA Essense