De bruiloft van Siep & Peter: lawine van liefde Na een verloving van 35 jaar zijn Siep de Haan en Peter Kramer dan eindelijk getrouwd! Je kent ze misschien beter als de oprichters van de Gay Pride. Dat het koppel weet hoe ze een feest moeten organiseren, bleek wel uit hun bruiloft! Er waren engelen, optredens en een lasershow, maar er was vooral "een lawine van liefde". 
Fabian en Sanne: relaxte bruiloft op het strand Fabian en Sanne trouwden op een zonnige, zomerse dag op het strand van Zandvoort. Wat ze vooral wilden, was een relaxte sfeer op hun bruiloft. En dat is ze gelukt! Kijk mee naar deze prachtige reportage.
Anne-Louise en Dimitri: funky outfits en coole trouwauto De bruiloft van Anne-Louise (34) en Dimitri (47) had een heerlijk vintage en ‘dandy’ thema. Ze kozen voor unieke outfits, een klassieke, bordeauxrode Ford Mustang en genoten van een zonovergoten dag met hun meest dierbare familie en vrienden.
Merel en Daan: een heerlijke, onvergetelijke bruiloft Voor Merel en Daan is het aanschuiven van de trouwringen één van de meest bijzondere momenten tijdens een onvergetelijke trouwdag. Ze genieten samen met hun liefste familie en vrienden van een heerlijke trouwdag in de buitenlucht bij Kasteel Keukenhof. Het wordt een dag vol liefde, zonneschijn, prachtige bloemen en heel veel mooie details.
Daniel en Lizette: een onwijs liefdevolle bruiloft In de februari-editie van Bruid & Bruidegom Magazine vertelden Daniel en Lizette hoe zij hun first look beleefden. Bekijk hier de overige beelden van hun prachtige, sfeervolle en intieme bruiloft. “Het was echt een onwijs liefdevolle bruiloft”, aldus bruid Lizette.
Inloggen
NL+BE BA Sincerity SIN NL BA Essense