Nationale Bruidsparen Enquête: win een droomreis! Dromen jullie van een huwelijksreis in de Caraïben, met een kristalheldere zee? Check dan dit: onder de deelnemers van de Nationale Bruidsparen Enquête 2019 verloten we een all-inclusive huwelijksreis van zeven dagen in een van de zes Sandals Resorts op Jamaica!
Win! Luxe messenset t.w.v. €839 Trouwen en cadeaus: ze horen bij elkaar als bruid en bruidegom. Stel een cadeaulijst samen met cadeaus waar jullie echt iets aan hebben. En bij Bruid & Bruidegom Magazine kun je nu zo’n cadeau winnen: een luxueuze 9-delige messenset van het Duitse Wüsthof t.w.v. €839! Daarmee is het aansnijden van iedere taart een feestje.
Win een optreden van Let's Be Gypsies t.w.v. €2000!
De bruisende band Let’s Be Gypsies brengt een portie leven in de brouwerij waar je u tegen zegt. Specialisten in het neerzetten van een The Great Gatsby- of Peaky Blinders-sfeer, maar bovenal: professionele de-pan-uitswingers. Doe mee en win een optreden van Let's Be Gypsies op jouw bruiloft t.w.v. €2000!
Prijswinnaars wedstrijden www.bruidenbruidegom.nl Heb jij meegedaan met een wedstrijd op www.bruidenbruidegom.nl? Kijk dan snel of je één van de winnaars bent! De gelukkigen krijgen automatisch bericht van ons. 
Inloggen