In deze editie NL

Weet je wat ik het aller-allermooiste moment van de bruiloft vind?

Dat moment waarop de bruid en bruidegom elkaar voor het eerst zien. Die verwondering, die emotie, dat geluk: daar word ik buitensporig blij van. Een groot onderdeel van die ‘first look’. Is de kleding die jullie op zo’n moment dragen. Want hoe vaak draag je als vrouw zo’n prachtige witte jurk? En als man ga je vast ook niet dagelijks zo strak gekleed in een speciaal uitgezocht bruidegomspak. Voeg daar de vlinders in je buik aan toe, plus het besef dat je straks toch echt man en vrouw bent en je hebt dat ene onvergetelijke moment. Bij Bruid & Bruidegom Magazine willen we natuurlijk heel graag bij alle first looks zijn. En op onze manier zijn we dat ook: door alle belangrijke bruidsmodebeurzen en modeshows te bezoeken en daar zo veel mogelijk mooie jurken en coole pakken voor jullie te verzamelen. Zo hebben jullie heerlijk veel inspiratie voor die bijzondere en feestelijke passessies in de bruidsmodewinkels. In deze editie presenteren we vol trots de 2018-collecties. Jurken en pakken waarmee je gegarandeerd je partner (en alle andere gasten) volledig overdondert tijdens die eerste blik.

Veel leesplezier!

Eefje Koppers
Chef redactie Bruid & Bruidegom Magazine

Modern fairy tale

In deze editie vind je onder andere een ode aan de strapless jurk, onze tips voor messy hairstyles, verhalen van echte bruidsparen, workouttips van sterrentrainer Radmilo Soda en prachtige ringentrends. Of je nu van romantisch of juist van edgy houdt, met superpersoonlijke elementen wordt jullie trouwdag de mooiste dag van jullie leven. Laat je inspireren!

Gratis bij de editie: LOOKBOOK + ELSA! Magazine

Bij deze editie vind je maar liefst twee gratis specials! We maken de zoektocht naar jouw droomjurk een stuk gemakkelijker met LOOKBOOK. Hierin vind je een overzicht van de mooiste bruidsmode voor 2018 én shopadressen. En dan krijg je ook nog ELSA! Magazine cadeau, voor de nieuwste schoenentrends en handige tips voor shoelovers.

Vier seizoenen, vier boeketten

Pioenen om te zoenen, romantische rozen en geurend gipskruid: de perfecte ingrediënten voor jouw bruidsboeket. Maar wat maakt een lenteboeket nu echt, tja, lénte? En zijn jouw lievelingsbloemen wel te koop in de winter? Fleuropbloemist Harold Reuser geeft voor elk seizoen een gouden tip.

Blader hier alvast door de sneak preview van de nieuwe uitgave!

Inloggen
NL SB BFFA 2018