In deze editie NL

Alles voor jouw bruidslook!

De eerste keer dat ik mezelf als bruid in de spiegel zag, was een heel bijzonder moment. Daar stond ik dan, in de mooiste jurk die ik ooit heb gedragen. De visagist werkte de make-up nog een beetje bij en ineens besefte ik: vandaag gaat het gebeuren, ik ga trouwen! Hoe mooi is het als ook jij straks dit moment kunt delen met je familie, zoals we je laten zien in de heerlijke modereportage op pagina 60. Droom jij van een first look met jezelf in een soepelvallende bruidsjurk (pag. 188) of kies je voor een jurk met een bijzondere warme kleur (pag. 174)? Ook in deze editie krijgen drie aanstaande bruiden een metamorfose en komen ze erachter hoe zij zichzelf straks in de spiegel willen zien. Mag het voor jou allemaal wel iets spannender? Blader dan snel naar pagina 204 voor onze spectaculaire glitter-shoot! Misschien heb je nog geen idee wat jouw ideale bruidslook is... No worries, in deze editie vind je heel veel bruidsjurken en kun je volop inspiratie opdoen voor jullie grote dag. Dus zet een flinke pot thee (of koffie) en droom lekker weg bij al dit moois.

Veel leesplezier!

Leanne van Spronsen
Redacteur Bruid & Bruidegom Magazine

We are family!

Geluksmomenten, vreugdetranen, vlinders in je buik: je trouwdag is best een emotionele gebeurtenis. We laten je zien hoe je dit samen met je hele familie viert. Klaarmaken met je moeder en beste vriendin bijvoorbeeld, een dans met je vader of een onderonsje met je bruidsmeisje. We geven je tips om er zeker van te zijn dat het je gasten aan niets ontbreekt en je zelf ook niets mist op je trouwdag. Lezen dus!

Bruidsparen vertellen...

In deze nieuwe editie laten we weer veel bruidsparen aan het woord over hun trouwdag. Zo vertellen Maxi en Chris over hun internationale familiebruiloft, staan Wendy en Bernlef in de schijnwerpers op het strand en vertellen vier stellen over hoe zij hun bruiloftsbudget bepaalden én zich eraan hielden (zonder ruzie te maken).

Exotische vibe

Om erachter te komen wat jouw perfecte bruidslook is, is het handig om een moodboard te maken. Laten we nu alvast bergen inspiratie voor je hebben verzameld met prachtige jurken en heerlijke styled shoots! Zoals een reportage in exotische sferen en eentje uit duizend-en-een-nacht. Van gekleurde bruidsjurken tot jurken met kragen: het nieuwe Bruid & Bruidegom Magazine is één groot moodboard!

 Extra! Gratis schoenenspecial

Maar liefst 52 pagina’s boordevol schoenen en accessoires voor bruid en bruidegom: dat is Elsa! Magazine. We laten je de nieuwste schoenentrends zien en geven je tips voor het ultieme draagcomfort. Wist je dat je je bruidsschoenen ook in jouw favoriete kleur kunt verven?
Sneak peek! Blader hier door de preview van de nieuwe uitgave!  
Inloggen