In deze editie NL

De voorpret op het grote feest begint met die ene uitnodiging…

Redactrice Noa sprong een gat in de lucht toen ze hoorde dat ze de modeshow van het Italiaanse bruidsmodemerk Nicole in Rome mocht verslaan. Logisch, want alleen al hun uitnodiging was een genot om naar te kijken: een witte enveloppe, subtiel met goud besprenkeld. En daarin een witte kaart met op de achtergrond een schilderachtig stukje Rome; de details van het event bedrukt in antraciet en goud. Elegantie ten top! En die stijlvolle lijn voerde het merk in alles door: van de ontvangst en de decoratie tot de dresscode én natuurlijk de show. Die oh zo prachtige show waarin de nieuwste modecollecties op betoverende wijze werden getoond. Benieuwd hoe dat eruitzag? Je leest het op pagina 34. En wil je jullie gasten ook van uitnodiging tot moment suprême in stijl betoveren? Goed nieuws: dit magazine staat weer bomvol inspiratie!

Veel leesplezier!

Eefje Koppers
Chef redactie Bruid & Bruidegom Magazine

Something Blue

De welbekende woorden van deze Britse traditie vormden het uitgangspunt voor een prachtige fotoshoot! Kiezen jullie voor stijlvol marineblauw? Of houden jullie meer van vintage pastel? Je vindt al deze inspirerende tinten stijlvol terug in de reportage!

Gratis bij de editie: Trouwlocatie Special

Er zijn zoveel prachtige plekken waar jullie elkaar het jawoord kunnen geven. Dat is natuurlijk te gek, maar het is misschien ook fijn om alvast een endje op weg te worden geholpen. In de Trouwlocatie Special vind je een selectie van de tofste trouwlocaties van Nederland. Daarnaast geven we allerlei handige tips.

Trend alert: greenery!

Natuurlijk staat de nieuwe editie ook vol met de gaafste en mooiste bruiloftstrends. En als er één kleurtrend is waar je momenteel niet omheen kunt, dan is het wel greenery! Deze heerlijke frisse kleur is niet alleen de kleur van het jaar, maar ook dé tint voor een stijlvol gedecoreerde bruiloft. In het magazine staat een inspirerende shoot vol stylish ideeën.

Benieuwd geworden? Klik hier voor een preview van de nieuwe uitgave!
Inloggen