In deze editie NL

Yihaa, het nieuwe magazine is er!

Het nieuwe magazine is er en dat is altijd weer een geluksmomentje. Voor ons is het iedere keer een feest om dit blad vol bruidsnieuws voor jou te mogen maken. Laat je in deze editie verrassen door unieke bruidsmodereportages voor de bruid én bruidegom in spé en doe je voordeel met allerlei handige tips. Je ontvangt zelfs een gratis special: Trouwalbum. Hierin vind je alles over perfecte bruidsfotografie en is het werk van topfotografen gebundeld. Krijg hieronder alvast een sneak peek en ontdek het totale pakket nu in de boekhandel bij jou in de buurt.


Veel leesplezier gewenst van de hele redactie!

Gouden tips voor jou!

Jullie trouwdag wordt natuurlijk de mooiste dag uit jullie leven en daarvan wil je dat-ie perfect verloopt. Bruiden die hun bruiloft al hebben beleefd, geven je gouden tips zodat je aanstaande en jij optimaal van deze fantastische dag kunnen genieten.


             

Extra special: Trouwalbum

Bij deze editie krijg je gratis onze special Trouwalbum. In dit magazine laten topfotografen uit Nederland hun mooiste bruidsfoto’s zien. Wie weet spotten jullie hier de bruidsfotograaf die bij jullie past!

Voor het sporty bruidspaar

De athleisure trend is ook in bruidsmodeland een feit. De nieuwe 2020-collecties bestaan uit soepele stoffen die stijlvol én comfortabel zijn. De perfecte look voor als jullie jezelf als sportief omschrijven. Bovendien tippen we ook een aantal actieve honeymoonbestemmingen, voor als luieren niet in jullie woordenboek voorkomt.

             

 

     

De voordelen van off-season trouwen

Voor een onvergetelijke bruiloft hoef je niet in het hoogseizoen te trouwen. Een trouwfeest in het laagseizoen biedt geweldige voordelen waar jullie vast voor gaan warmlopen. Wij verklappen er vast eentje: de gekleurde bladeren in oktober of een sneeuwdecor in december zorgen voor sprookjesachtige bruidsfoto’s. Ontdek alle voordelen in het magazine.

Een glansrol voor je viervoeter

Je huisdier is een onderdeel van je familie. Onmisbaar dus eigenlijk op de bruiloft. Geef je viervoeter daarom een glansrol op jullie grote dag. Hij zal de schattigste ringenbrenger zijn die jullie gasten ooit hebben gezien!

         


Inloggen