Trouwen in een eigentijds stadspaleis

Natuurlijk willen jullie een droomlocatie om elkaar het jawoord te geven. Een bijzondere locatie gelegen in de Gouden Bocht van Amsterdam, waar aan alle details voor jullie droomhuwelijk wordt gedacht met de persoonlijke service van het team. Laat onze mooie hoofdstad nu precies zo’n pareltje hebben…


Huwelijk aan de Herengracht

Waldorf Astoria Amsterdam aan de Herengracht maakt al jullie dromen waar. Dit eigentijdse stadspaleis met de grandeur van vervlogen tijden is een geweldige huwelijkslocatie die het beste van alle werelden combineert. Laat je verrassen door alles wat deze locatie voor jullie kan betekenen.

Van eersteklas chef tot wedding conciërge

Executive chef Sidney Schutte en zijn sterrenteam verzorgen al jullie culinaire wensen op het allerhoogste niveau. En er is veel meer voor een onvergetelijke trouwdag: van schitterende ruimtes als de monumentale zalen, grote Hooft Ballroom en het Theehuis, tot exclusieve lofts om jullie huwelijksnacht in stijl door te brengen. Een bruiloft bij Waldorf Astoria Amsterdam is dichterbij dan je denkt: onze Wedding Conciërge denkt graag met jullie mee om alle dromen om te zetten in realiteit.

Categorie:  Trouw- & Feestlocaties,  Nieuws,  Nieuws Tags: Waldorf Astoria, Amsterdam, trouwlocatie
Gerelateerde inhoud
Inloggen