Gezocht: bruidsfotograaf

De mooiste momenten van jullie grote dag laat je natuurlijk vastleggen voor later. En daarvoor kies je een betrouwbare en getalenteerde fotograaf. Hoe je die professional vindt, lees je hier!

Begin op tijd! 
Goede fotografen worden veel gevraagd en steeds verder van tevoren geboekt. Ook belangrijk: door op tijd met de zoektocht te beginnen, geef je jezelf genoeg tijd om het werk van meerdere fotografen te bekijken.

Kies jullie stijl
Blader door Bruid & Bruidegom Magazine, kijk op www.hetalbum.nl en bezoek websites van fotografen om te bepalen welk type foto’s jullie het meeste aantrekt. Maak een collage van de beelden die jullie mooi vinden en neem deze mee naar de fotograaf. 

Halve of hele dag?
Willen jullie de fotograaf voor de hele dag of alleen voor een deel, bijvoorbeeld voor de ceremonie en de reportage? In dit laatste geval moet je rekening houden met de mogelijkheid dat de fotograaf dezelfde dag nog een andere verplichting heeft. 

Bepaal jullie budget
Net als in elke branche zijn er prijsverschillen tussen fotografen. Zoek uit waar je precies voor betaalt en of dit bedrag in jullie budget past. Betalen jullie een vast bedrag voor de hele bruiloft of betalen jullie per uur? Is het album bij de prijs inbegrepen? 

Klikt het?
De bruidsfotograaf is aanwezig bij een zeer bijzonder moment in jullie leven. Daarom adviseren we om iemand te kiezen waarmee het klikt. Een goede verstandhouding draagt altijd bij aan betere foto’s.

Een goed begin
Een mooie reportage wordt niet alleen gemaakt op de bruiloft zelf, maar ook in de weken en maanden ervoor. Geef de fotograaf alle informatie over jullie dagindeling en bespreek de locaties voor de fotoreportage ruim op tijd. 
Categorie:  Bruidsfotografie en -videografie Tags: Fotografie, bruidsfotografie, fotograaf, bruidsfotograaf, huwelijksfotografie, trouwfotograaf, trouwalbum, bruidsfoto's, trouwfoto's, poseren, verlovingsshoot, loveshoot, love shoot, tips voor trouwfoto's
Gerelateerde inhoud
Inloggen