© www.weddingconcepts.co.za

Bloemenpracht

Bloemen maken de bruid! Oké, dat is geen echte uitdrukking, maar het zou er zomaar één kunnen zijn. Je bruidsboeket kies je met zorg, zodat het bij je jurk, jullie dag én je persoonlijke stijl past. 

Bruidsboeket en bruiloftsdecoratie
Wil jij een echt knalboeket? Houd er wel rekening mee dat de bloemen niet alleen bij je jurk, maar ook bij je accessoires en andere decoratie moeten passen. Stem de kleuren en bloemsoorten van het bruidsboeket, de tafelversieringen, corsages en overige deco daarom goed op elkaar af! 

Miniboeketjes
Verras je volwassen bruidsmeisjes met minivarianten van jouw trouwboeket. De boeketten kun je ’s avonds voor het diner in vazen op de tafels zetten. Op deze manier is je tafeldecoratie ook in één keer klaar!

Bloemenfantasie
Als het gaat om het samenstellen van je bruidsboeket is eigenlijk niets te gek; laat je fantasie de vrije loop! Maak het boeket alleen niet te zwaar, je wilt er tenslotte wel de hele dag mee kunnen lopen. De bloemist kan je hierin adviseren. 

Zorg voor je boeket
Om de bloemen zo veel mogelijk te sparen, geef je het boeket aan je getuige of de ceremoniemeester als de felicitaties beginnen. Goed ‘houdbare’ bloemen zijn lelies, lelietjes-van-dalen en korenbloemen. Ook seizoensbloemen blijven over het algemeen langer ‘fris’. 

Foto van je boeket
Vraag de fotograaf of hij een mooie close-up van je bruidsboeket maakt. Zo houd je de herinnering vast en bovendien doet zo’n sfeerbeeld het altijd goed in je trouwalbum!

Gooien of bewaren?
Het is natuurlijk superleuk om aan het einde van de dag je boeket weg te gooien naar je single vriendinnen, zussen en collega’s. Maar ja, je bent je boeket dan wel direct kwijt! Wil je de bloemen liever mee naar huis nemen om bijvoorbeeld te laten drogen? Laat dan een apart werpboeketje door de bloemist maken. Dit kan bijvoorbeeld een miniversie zijn van het echte boeket.
Categorie:  Bruidsbloemen Tags: Bruidsbloemen, bruidsboeket, bloemen, trouwbloemen, bloemdecoratie, trouwboeket, tafelstukken, weggooien, bruidsmeisjes, bloemblaadjes, strooien
Gerelateerde inhoud
  • Bruidsboeketten in alle vormen en maten Bruidsboeketten in alle vormen en maten
  • De betekenis van bloemen De betekenis van bloemen
Inloggen