© Allebach Photography
© Anouschka Rokebrand
Bekijk de fashion show van Nicole! Zaterdagavond 25 maart was het zover: de grote catwalkshow van het Italiaanse topbruidsmodemerk Nicole Spose! We zonden de show om 20.00 uur direct uit.
Een interview met topbruidsfotograaf Damon Pijlman Echte momenten en echte emoties op een ongedwongen en überstijlvolle manier vastgelegd: topfotograaf Damon Pijlman kan het als geen ander. Vorige jaar won hij ook niet voor niets de titel van Overall Winnaar bij de BFFA 2016. Wij spraken de sympathieke Wassenaarse topfotograaf!
BFFA 2017: breng je stem uit op je favoriet en win! Tot en met 13 mei 2017 kun je je stem uitbrengen op je favoriete bruidsfoto's en -films. Met je stem maak je kans op fantastische prijzen: een romantische loveshoot van topfotograaf Peter van der Lingen Bruidsfotografie en een gratis mini-abonnement op Bruid & Bruidegom Magazine!
Moroccan moods: een trouwthema om bij weg te dromen East meets west in deze prachtige mix van Oosterse en Westerse invloeden. Haal Marokko naar Nederland met gave decodetails als lantaarns, tapijten en zoete lekkernijen waar geen enkele bruiloftsgast van af zal kunnen blijven.
Pronovias Fashion Show 2017 Vrijdag 29 april was het zover: je kon op www.bruidenbruidegom.nl de livestream van de spectaculaire Pronovias Fashion Show zien. Bekijk de prachtige bruidsjurken, beroemde modellen en alvast een voorproefje van de bruidsmodetrends voor 2017.
Inloggen