© Inge Kooiman Fotografie
Rembo Styling
Trouwen in een eigentijds stadspaleis Natuurlijk willen jullie een droomlocatie om elkaar het jawoord te geven. Een bijzondere locatie gelegen in de Gouden Bocht van Amsterdam, waar aan alle details voor jullie droomhuwelijk wordt gedacht met de persoonlijke service van het team. Laat onze mooie hoofdstad nu precies zo’n pareltje hebben…
Huwelijksreis: avontuurlijk roadtrippen door Europa In plaats van met je koffers in een taxi te stappen en naar het dichtstbijzijnde vliegveld te rijden kun je ook de volgende dag je eigen auto pakken en op avontuur gaan in Europa. Waar moet je allemaal rekening mee houden? 
Win 2 kaarten voor de bruidsbeurs: Zeg maar Yes! Maak kans op minimaal twee kaarten voor de bruidsbeurs Zeg maar Yes! in Halle/Zoersel, België. Dit toffe evenement staat in het teken van wedding planning, je wordt volop geïnspireerd over hoe je jouw droomhuwelijksdag kan inrichten!
Win prachtige bruidsdonuts t.w.v. €100,-! Donuts serveren op je bruiloft is heel hip, hang ze aan een donutwall, stapel ze speels op een etagère of presenteer ze op een mooie schaal. Je maakt nu kans op een compleet bruiloftsassortiment van JJ Donuts ter waarde van maar liefst €100,-!
Bruidsfoto Award 2020: breng je stem uit op je favoriet en win! Om later met veel liefde terug te kijken op de mooiste dag van je leven, is het natuurlijk belangrijk dat deze professioneel op en in beeld wordt vastgelegd. Zo draagt de Bruidsfoto Award al jarenlang bij aan de zichtbaarheid van de professionele bruidsfotografie bij bruidsparen.
Inloggen
NL SB Trouwring Special