Rembo Styling
© Inge Kooiman Fotografie
Relaxte honeymoon? Boek een cruise! Het jawoord is gezegd, het grote feest voorbij en dan… dan is het tijd voor ultiem relaxen op jullie honeymoon. En laat een cruisevakantie nou helemaal trendy zijn! Héééérlijk!
Combineer je verlovingsring met een aanschuifring Je hebt een prachtige verlovingsring die je graag wilt combineren met een trouwring. Maar hoe creëer je the perfect match? Heel simpel: met een speciale aanschuifring. Zo mooi en helemaal trendy!
Het Grote Gelddossier: het envelopje Daar staat ‘ie op de uitnodiging voor de bruiloft: het bekende envelopje. Logisch, want de tijd dat je dunschillers voor je bruiloft vroeg, is (gelukkig) allang voorbij. Maar wat is nu een acceptabel bedrag om te geven? En wat verwacht je als bruidspaar? 
De DIY-bruiloft van Roos en Wilco, deel 2 Roos en Wilco wonnen een leuk pakket van arts&crafts-leverancier Stampin’ Up! vol knutselgoodies voor hun trouwdag. Benieuwd hoe dit verloofde koppel de komende maanden de leukste DIY-items voor hun bruiloft maakt? Ze bloggen er elke maand over op onze website. Deze keer: lichtjes voor in de kerk en corsages.
Inspiratie: vijf iconische bruidslooks Jouw trouwjurk nog jarenlang een bron van inspiratie voor bruiden wereldwijd? Euuh, nee, waarschijnlijk niet. Maar grote kans dat de weddinglook van Kate Middleton, Lady Di of Kate Moss wel dé basis heeft gevormd voor jouw droomjurk. Let’s get inspired!
Inloggen