Rembo Styling
© Inge Kooiman Fotografie
Bruidsjurken voor echte prinsessen van Pronovias 2019 Na de sprookjesbruiloft van prins Harry en Meghan Markle presenteert bruidsmodefabrikant Pronovias de mooiste prinsessenjurken uit de 2019-collectie.
Een vleugje fluweel voor je bruiloft Ben je nog opzoek naar een fabulous thema voor jullie trouwdag? Wat dacht je van fluweel? 'A touch of velvet' is helemaal in en wij laten je zien hoe je dat verwerkt in jullie bruiloft.
Ontdek de 2019-bruidsjurken van Pronovias! Op de jaarlijkse Barcelona Bridal Fashion Week presenteren tientallen internationale bruidsmodefabrikanten hun nieuwe ontwerpen. Het evenement werd geopend met de grote Pronovias Fashion Show. Ontdek hier de bruidsmode-highlights voor 2019!
Tip voor jullie trouwringen: ga voor kleurrijk bicolor! Een dubbel hiephiephoera: bicolor trouwringen vieren hun comeback! En terecht, want ‘twee zijn beter dan een’, toch? En ze zien er ook nog een grandioos uit. We laten je hier een paar mooie exemplaren zien. Be inspired!
DIY: gepersonaliseerde ballonkaarten Maak jullie ballondecoratie extra persoonlijk door er zelfgemaakte kaartjes aan te hangen met een romantische foto van jullie samen. Extra leuk: de kaartjes zijn héééél makkelijk zelf te maken!
Inloggen