© Inge Kooiman Fotografie
Rembo Styling
DIY: gepersonaliseerde ballonkaarten Maak jullie ballondecoratie extra persoonlijk door er zelfgemaakte kaartjes aan te hangen met een romantische foto van jullie samen. Extra leuk: de kaartjes zijn héééél makkelijk zelf te maken!
Uitnodigen in stijl: lasercut uitnodigingen Alsof de wondere papieren wereld van het huwelijksdrukwerk nog niet gevarieerd genoeg was, is er nu een nieuwe techniek waarmee je jullie uitnodigingen heel bijzonder kunt maken. Met de lasersnijtechniek creëer je namelijk de mooiste cut-out ontwerpen helemaal op maat. We love!
10 dingen die elke bruid moet hebben! De trouwdatum is bekend en het plannen van de bruiloft kan beginnen. Wat heb je als bruid dan absoluut nodig? Hier vind je een handig lijstje.
HELLO BEAUTIFUL AMSTERDAM BRIDAL EVENT Op zaterdag 13 en zondag 14 januari vormde het Amsterdam World Fashion Centre het decor voor de derde editie van het Hello Beautiful Amsterdam Bridal Event. Een kleine sfeerimpressie van een weekendvol bruiloftsinspiratie én Randy Fenoli!
La Bella Romantica – bruiloft in Italiaanse stijl Liefhebbers van romantiek opgelet! Laat je inspireren door deze prachtige fotoreportage en creëer jullie eigen onvergetelijke bruiloft. Geef jullie dag een Mediterraan tintje met pasteltinten en veldbloemen, kaarsen en kant. Geniet van het mooie leven: la dolce vita!
Inloggen
NL SB BFFA 2018