Rembo Styling

Zó creëer je een picture perfect rugdecolleté!

Oh wat zijn ze toch prachtig, die trouwjurken met de diepe rugdecolletés. Helemaal te gek! Maar het dragen van zo’n trendy jurk betekent wel dat je veel huid ziet. Daarom geven we hier een aantal tips zodat je rug er op de trouwdag (én foto’s) puntgaaf uitziet.

Bye bye streepjes
We vallen maar meteen met de deur in huis: sporen van je bh of bikini zijn een echte no-go als je een jurk met halternek, cutouts, of rugdecolleté draagt. Je jurk kan dan nog zo mooi zijn: rode strepen en lichtere huidoppervlakken springen meteen in het oog. Zorg ervoor dat je de nacht voor de trouwdag en de ochtend van je bruiloft geen bh draagt. Op de kleurverschillen komen we terug...

OnderGOED
Voor een goed zittende jurk, en dus ook een goed zittend decolleté, is de juiste lingerie essentieel. Afhankelijk van het model van jouw jurk, kun je kiezen voor plak-bh’s, speciale bh’s met de sluiting helemaal onderaan de rug of fashion tape. En dan heb je natuurlijk ook nog de optie om helemaal niets te dragen, maar dat is erg afhankelijk van je boobieomvang en het model van de jurk. In alle gevallen: raadpleeg de lingeriespecialist! 

Zacht en soepel
Heb je last van een onzuivere of onrustige huid? Neem misschien even je verzorgingsproducten onder de loep. Een regelmatige scrub en verzachtende lotions doen wonderen. Daarnaast kan stress een grote rol spelen bij huidprobleempjes. En die speelt bij de planning van een trouwdag gemakkelijk op. Zorg daarom voor voldoende ontspanning, plan bruiloftsvrije dagen in, eet en drink gezond en slaap voldoende. En breng vooral een bezoekje aan een spa of schoonheidsspecialist.

Egaal
Laten we de factor kleur niet vergeten. Bij het tonen van veel huid, is ‘egaal’ het toverwoord. Daar kun je op de lange termijn rekening mee houden door topless te zonnen. Niet jouw ding of niet van toepassing? Overweeg dan rond de laatste maand voor je bruiloft de zonnebank of een spraytan. Informeer in beide gevallen op tijd naar de mogelijkheden bij een specialist.  

In shape
En wil je echt voor een optimaal effect gaan? Dan kun je natuurlijk altijd nog de sportschool overwegen. Het kost even een paar maandjes, discipline én een heel gezonde levensstijl, maar dan heb je op je bruiloft wel armen en een rug om jaloers van te worden. You go (fit) girl!
Categorie:  Bruidsmode,  Nieuws Tags: bruidsmode, bruidsjurk, trouwjurk, decolleté, back, rugdecolleté, bruiloft, trouwen, huwelijk, bruid
Gerelateerde inhoud
Inloggen