Fashiontrends: superhippe bruidegom

We love fashion! Jullie als bruidspaar waarschijnlijk ook, maar de keuze voor een trouwpak kan best lastig zijn. Ter inspiratie hebben wij daarom een aantal superleuke trends voor jou als bruidegom geselecteerd, die de keuze misschien wat makkelijker maken.

1. Let’s go barber!
Erg populair onder bruidegoms: een bezoek aan een barbershop om hun haar en/of baard te laten knippen en scheren. Even heerlijk ontspannen, waarna je picture perfect bij je bruid én op de trouwfoto’s verschijnt.

2. Glim, glimmer, glimst
Gespot voor jou: glimmende stoffen! Deze geven je pak een luxe uitstraling. Om te laten zien dat jij de bruidegom bent, kies je voor een gilet met een aparte print, kleur of soort stof.

3. Skinny pants
Slank postuur? Ga voor een skinny broek! Die is ook in de bruidegomsmode helemaal hip en kun je na je bruiloft doordragen met een trui, overhemd of blazer

4. Puike print
Print is het nieuwe zwart! Van bloemen- tot doodshoofdenprints; net wat jij mooi vindt. Cleofe Finati by Archetipo heeft bijvoorbeeld een groot aanbod aan print-pakken.

5. Vintagestyle
Bij veel bruidsparen is de vintage-stijl erg geliefd. Is dit ook jullie thema? Combineer jouw pak dan met een bijpassende hoed.

6. Opvallend pochet of corsage
Good to know: kies je voor een opvallend pak met een grootse hoed, kies dan ook voor een groots pochet óf een grote corsage, zodat de balans in je look niet zoek raakt. 

7. Smashing shoes
Trouwschoenen met een knalkleur of opvallende print zijn ook supertrendy. Wel belangrijk: laat je schoenen matchen met de kleur(en) van de rest van je accessoires en je pak. 
Categorie:  Bruidegom,  Nieuws Tags: fashion, bruiloft, trouwen, bruidegom, huwelijk, trouwpak, trouwschoenen, trends, hip, dandy
Gerelateerde inhoud
Inloggen