WAUW! De nieuwste Ashley Graham X Pronovias-collectie zie je hier! 

WAUW! De nieuwste Ashley Graham X Pronovias-collectie zie je hier!
Foto: Pronovias

De 2023-collectie van supermodel, stijlicoon, entrepreneur en body activist Ashley Graham en het Spaanse bruidsmodelabel Pronovias is een feit! Maak je klaar voor fashion-forward en figuur flatterende bridal styles die verkrijgbaar zijn van maat 32 tot en met maat 64.

“Ik ben zo blij dat ik nog een keer mocht samenwerken met Pronovias om luxe bruidsjurken te ontwerpen voor vrouwen in alle maten en vormen”, zegt Ashley Graham. “Ik kan niet wachten totdat iedereen ziet wat wij hebben gecreëerd, want elke vrouw verdiend het om zich mooi te voelen in haar trouwjurk. Welke maat ze ook draagt!”

Perfecte pasvorm

De tweede collectie van Ashley Graham X Pronovias presenteert 17 modellen. Doorschijnende lijfjes zijn bekleed met nude mesh en tule, waardoor curvy bruiden een sensueel maar volledig ondersteunend decolleté krijgen. De droomjurken hebben de perfecte pasvorm in elke maat, zodat elke bruid zich comfortabel, modern en stijlvol voelt. “Wij ontwerpen de bruidsjurken niet voor ‘curvy’ vrouwen, maar voor elk type vrouw. Dat werkt”, verklaart Ashley.