© Brett Florens
“Ik ontwerp jurken voor echte bruiden.” -Randy Fenoli De ontwerper, presentator en ster van de tv-show ‘Say yes to the dress’ is een van de meest geliefde VIP’s in de Amerikaanse bruidsmodewereld. Tijdens ons interview met hem kletst hij honderduit over zijn inspiratiebronnen.
Speciaal voor jou: Het volledige Bruid & Bruidegom Magazine gratis op Issuu! In deze gekke tijden verdien jij wel wat afleiding. Daarom heeft Bruid & Bruidegom besloten om de nieuwste editie van Bruid & Bruidegom Magazine volledig op Issuu te zetten en beschikbaar te maken voor iedereen!
Interview met Fred van Leer: Zeg ‘ja’ tegen dé jurk Fred van Leer heeft net ‘ja’ gezegd tegen het derde seizoen van ‘Say Yes To The Dress-Benelux’. “Dit programma vind ik prachtig om te maken, je beleeft even een heel intiem moment met vrouwen die voor een van de grootste beslissingen uit hun leven staan”
Mini me make-over Onze studio vulde zich voor deze editie met vier aanstaande bruiden met hun dochters voor een ware “mini me” make-over. Samen met een geweldig haar & make-up team toverden wij ze om tot ware bruiden en bruidsmeisjes. 
Interview met Pronovias-Designer Alessandra Rinaudo Alessandra Rinaudo is hoofdontwerper voor Pronovias. In dit exclusieve interview met Bruid & Bruidegom onthult ze haar geheimen voor succes.
Inloggen
STYLING