Behind the scenes: de grote modereportage én covershoot Voor Bruid & Bruidegom Magazine worden regelmatig fotoshoots gemaakt. Deze keer was het een heel bijzondere shoot: de modereportage en cover werden op één dag geschoten. Reden genoeg om een kijkje achter de schermen te nemen om te zien wat er bij zo’n shoot komt kijken.
Behind the scenes bij de Perfect in pastel-fotoshoot Wat komt er allemaal kijken bij een grote bruidsfotoshoot? Weddingplanner Tina Hinterleitner bracht een heel team samen om de sprookjesachtig mooie reportage ‘Perfect in pastel’ te creëren. In dit filmpje krijg je een exclusieve blik achter de schermen van de fotoshoot.
Behind the scenes: de bruidegomsmetamorfose Voor een fotoshoot in de nieuwe editie nodigde Bruid & Bruidegom Magazine vier bruidegoms uit naar de fotostudio voor een complete make-over. Neem een kijkje achter de schermen als de heren getransformeerd worden tot de perfecte bruidegom.
Behind the scenes: bruidegomsrepo in de New York Barbershop Eén keer per jaar maken we een speciale editie van ons blad, alléén voor de bruidegom. Dit keer met een te gekke modereportage bij de New York Barbershop in Rotterdam. Een old school kapsalon, mannen met baarden, prachtige pakken: een kijkje achter de schermen waard!
Behind the scenes: bruidegomsshoot in Noordwijk Een bruidegom, zijn twee best men, een stoere Mustang, een fotograaf, een styliste en een prachtige locatie in Noordwijk: dat zijn de ingrediënten voor de coole bruidegomsshoot die in de nieuwe editie van Bruidegom te zien is. Hier zie je een exclusief behind the scenes-filmpje!
Inloggen