© Laura Murray Photography
Orange is the new melon Waar 2015 in het teken stond van de watermeloen en in 2016 de ananas hoogtij vierde, is 2017 het jaar van de dwergsinaasappel. Dat dit kleine vruchtje ook in bruidsboeketten en bruiloftsdecoraties een stijlvolle rol kan spelen, laat dit heerlijke, frisse feestconcept zien. 
De Bruidsfoto & Film Award 2017: alleen maar winnaars! Maandagavond 22 mei knalde de confetti de lucht in tijdens de uitreiking van de Bruidsfoto & Film Award 2017 in het Muntgebouw in Utrecht. Benieuwd naar het sfeerverslag en de after-movie? Bekijk hier alle beelden.
Adembenemend mooi: de nieuwste collectie van St. Patrick! Tijdens de Barcelona Bridal Fashion Week presenteerden verschillende topmerken hun nieuwe bruidsmodecollecties voor 2018. Zo ook het label St. Patrick dat ons met haar Studio Collection werkelijk omverblies. Wauw!
De highlights van de Pronovias Fashion Show Elk jaar presenteert het populaire bruidsmodelabel Pronovias haar nieuwste collectie tijdens een spectaculaire modeshow in Barcelona. Benieuwd naar de highlights? Je ziet ze hier!
Bekijk de fashion show van Nicole! Zaterdagavond 25 maart was het zover: de grote catwalkshow van het Italiaanse topbruidsmodemerk Nicole Spose! We zonden de show om 20.00 uur direct uit.
Inloggen
NL+BE BA Martina Liana NL+BE BA Essense NL+BE BA Stella York