© Rachel Dubbe

In (jouw) stijl voor de dag komen

Op je bruiloft wil je uiteraard spectaculair voor de dag komen. Een adembenemende jurk en stijlvol pak helpen hier alvast aan mee. En een mooi entree geeft nog eens een extra gouden randje aan de dag. Kies voor vervoer dat bij jullie past. Hieronder alvast een aantal opties, van glamoureus tot grappig.

Oldtimer
Ga je voor klassiek en stijlvol? Dan is een oldtimer wellicht iets voor jou. Binnen deze categorie heb je vele mogelijkheden. Oldtimers zijn karakteristieke auto’s, dus kijk welke het beste bij jullie past. Een groot en klassiek model is bijvoorbeeld een witte Excalibur. Komt de bruidegom in een jacquet met hoge hoed? De charmante Ford V8 past perfect bij deze stijl. Naast deze voorbeelden zijn er natuurlijk nog veel meer opties!

Limousine
Wil je een grootse opkomst met een goede dosis blingbling? Met een limousine kom je als een echte celebrity op je bruiloft. De meest gangbare limousine is de Lincoln. Een chique model die overal in het land te huur is. Voor bruiloften wordt echter vaak de stijlvolle standaard stretch limousine ingezet. Wil je echt groot uitpakken? Dan is er natuurlijk ook nog de Hummer limousine. Een stoere variant waarmee je zeker bent van een verpletterende indruk. Naast de verschillende modellen, zijn limousines ook nog eens te huren in diverse kleuren. Dus mocht je altijd al gedroomd hebben om als een moderne prinses op je bruiloft te verschijnen? Stap dan bij je trouwlocatie uit een roze limousine.

Tuktuk
Vrolijk en schattig vervoer, maar nog wel met een motor. De tuktuk, ook wel toektoek genoemd, is een Aziatisch openbaar vervoersmiddel. Vaak hebben ze een maximumsnelheid van 45 km/uur en mogen daarom in Nederland niet de snelweg op. Wel zijn ze erg wendbaar, dus tussen druk stadsverkeer komen ze goed van pas. Jullie kunnen je tuktuk zelfs nog laten matchen met jullie kleding, want veel bedrijven hebben tuktuks in verschillende kleuren.

Fiets
Een auto is natuurlijk comfortabel en snel, maar misschien houd je meer van je voeten op de trappers en je neus in de wind. Een fiets is een bescheiden en idyllisch vervoersmiddel om mee aan te komen. Je kunt je eigen fiets pakken, maar je kunt ook een fiets met een speciaal tintje kiezen. Romantische varianten zijn bijvoorbeeld de tandem of bakfiets. Bij een tandem is aan te raden van te voren samen een proefritje te maken. Erg moeilijk is het niet, maar je wilt wel aankomen bij je bruiloft en niet halverwege de rit in de berm eindigen. Heb je een grote jurk, maar wil je toch op de fiets? Kijk dan je aanstaande lief aan en huur een bakfiets. Of geniet samen van de rit in een riksja.
Categorie:  Trouwvervoer Tags: bruiloft, trouwvervoer, oldtimer, limousine, hummer, tuktuk, fiets, riksja, trouwauto
Gerelateerde inhoud
Inloggen