Bijzonder trouwvervoer: wolken als decor

Hoewel je al helemaal zweeft als je elkaar in de ogen kijkt en het jawoord geeft, is het nog bijzonderder om ook letterlijk te zweven op je trouwdag. Trouw bijvoorbeeld in een luchtballon of kom aanvliegen op je trouwlocatie in een helikopter.

Luchtballon
Hoe mooi is het om zwevend boven de weilanden, huizen, bomen en rivieren elkaar dé kus te geven? Het tekenen van de huwelijksakte moet vooraf aan de grond gebeuren, aangezien de lucht geen bezitsgrenzen kent. Daarna kan de ceremonie up in the air verdergaan. Een trouwambtenaar en eventueel getuigen, vrienden en familie gaan mee. In Nederland is er zelfs een ballon waar 25 personen in kunnen. Wil je jullie speciale moment met meer mensen delen? Dat kan met meerdere ballonnen in de lucht.

Voordeel: in een luchtballon heb je geen last van de wind, doordat je met dezelfde snelheid vaart. Je haar en sluier blijven dus keurig op hun plek. Bovendien heb je door de brander altijd een verwarming in de mand.
Nadeel: bij slechte weersvoorspellingen kan het zijn dat de ballonvaart niet doorgaat.

Helikopter
Een andere optie is de helikopter. Niet als trouwlocatie, maar wel als vervoersmiddel om op je trouwlocatie te komen. Onderweg kun je ontspannen genieten van een prachtig uitzicht. Bij aankomst daal je langzaam neer terwijl jullie vrienden en familie beneden staan te zwaaien. Je kunt je zelfs thuis laten oppikken. Helikopters kunnen namelijk op veel plaatsen landen. Een voorwaarde is wel dat de landingsplek buiten de bebouwde kom ligt.

Voordeel: je hebt geen last van files, wegwerkzaamheden of andere weggebruikers. Een helikopter is een zeer snelle manier van reizen.
Nadeel: als je in hartje Amsterdam trouwt, zul je een alternatief moeten bedenken.
Categorie:  Trouwvervoer Tags: bruiloft, trouwen, locatie, vervoer, luchtballon, helikopter, buitenbruiloft, uniek vervoer, unieke locatie
Gerelateerde inhoud
Inloggen