Inspirerende foto's

Trouwlocatie Special: de mooiste trouw- en feestlocaties Je hebt de persoon gevonden met wie je wilt trouwen, nu moet je nog beslissen wáár jullie willen trouwen. Het kiezen van jullie trouwlocatie is één van de leukste en belangrijkste beslissingen die jullie zullen nemen voor de trouwdag. De Trouwlocatie Special helpt je kiezen!
Kasteel de Schaffelaar: licht, modern én toch een kasteel Hoe weet je of een trouwlocatie bij jullie past? Door zelf de sfeer te komen proeven en al je vragen te stellen. Kasteel De Schaffelaar houdt maandelijks open huis. Pim en Ingrid uit Huissen namen een kijkje en waren meteen verkocht.
Trouwen in een echt Frans kasteeltje uit 1664 Chateau La Fragne is een romantisch kasteel, gelegen in een prachtig park. Het kasteel is voorzien van een zeer relaxed, riant zwembad, omringd door een loungeterras. Deze plek, van Nederlandse eigenaren, leent zich uitstekend voor een gezellig meerdaags huwelijksfeest! 
Kom jij naar het unieke WeddingDay Sensation? Aanstaande bruidsparen opgelet: dit is jullie kans om gratis naar het leukste trouwevent van 2017 te gaan! Op zaterdag 4 november 2017 wordt WeddingDay Sensation georganiseerd: een unieke pre-wedding party. Dat wil je niet missen!
Zo organiseer je het allerbeste feest! Een sfeervolle locatie, goede muziek en gezellige gasten. Dat zijn de onmisbare onderdelen van een goed bruiloftsfeest. Maar jij wilt natuurlijk een GEWELDIG bruiloftsfeest. Eén waarover jullie en jullie gasten nog jaaaren napraten. Hoe je zo’n soort feest organiseert, lees je hier!
Inloggen
NL BA Kasteel Wijenburg