Planning & Organisatie

Terwijl jullie heerlijk op een roze wolk genieten van de voorbereidingen op jullie bruiloft, zou je bijna vergeten dat er ook een zakelijke kant aan trouwen zit. Want wanneer ga je in ondertrouw? Het antwoord op deze vraag en meer lees je hier.

Een weddingplanner? Dit zijn de voordelen! Je gaat trouwen! Een mooie, maar ook drukke tijd breekt aan. Een weddingplanner kan jullie hierbij ondersteunen. Maar wat doet zo’n weddingplanner precies en wat zijn de voordelen? Hier beantwoorden we al jullie vragen.
Pip Pellens is getrouwd In de nieuwe Netflix-film Just Say Yes speelt ze het bruidsmeisje, maar in het echt leven is Pip Pellens de bruid! Op het strand ging ‘haar’ Pim op z’n knie en ze zei volmondig JA. Wij spraken de actrice over de film en natuurlijk de bruiloft. “De juiste mensen, lekkere muziek, goed eten en een open bar; dat zijn mijn criteria.”
In 6 stappen de perfecte deco voor je bruiloft De datum en locatie staan vast, nu is het tijd om na te denken over de decoratie op je bruiloft. Hoe begin je daarmee? Met deze zes stappen bedenk je een samenhangend decoratieconcept dat helemaal bij jullie stijl past.
Lezeressen vertellen: waar bezuinig je niet op? Hecht jij meer waarde aan jullie trouwlocatie of vind je het juist belangrijk dat het je gasten aan niets ontbreekt wat betreft het eten? Wij vroegen onze lezeressen via Facebook en Instagram waar ze vooral niét op bezuinigen tijdens hun grote dag. En dat verschilt nogal... Lees en geniet mee!
5 ideeën voor een intiem aanzoek Voor iedereen die niet graag in de spotlight staat, is een intiem huwelijksaanzoek thuis de juiste keuze. Om ervoor te zorgen dat de verlovingsvraag allesbehalve saai is, hebben we vijf creatieve en onvergetelijke ideeën voor je!
Inloggen