© www.weddingconcepts.co.za
© Sander Morel

Planning & Organisatie

Terwijl jullie heerlijk op een roze wolk genieten van de voorbereidingen op jullie bruiloft, zou je bijna vergeten dat er ook een zakelijke kant aan trouwen zit. Want wanneer ga je in ondertrouw? Het antwoord op deze vraag en meer lees je hier.

Kom jij naar het unieke WeddingDay Sensation? Aanstaande bruidsparen opgelet: dit is jullie kans om gratis naar het leukste trouwevent van 2017 te gaan! Op zaterdag 4 november 2017 wordt WeddingDay Sensation georganiseerd: een unieke pre-wedding party. Dat wil je niet missen!
Pak uit met een leuk thema voor je bruiloft! Trouwen kan op allerlei manieren. Het hoeft niet per se traditioneel te zijn. In het nieuwste magazine worden jullie warm gemaakt voor een bruiloft in Pokémon GO-stijl, maar ook andere thema's kunnen goed toegepast worden op jullie mooiste dag. Laat je inspireren door onze tips. 
Tips voor een Pokémon GO-bruiloft Kreeg je na het zien van de Pokémon GO-foto’s in ons nieuwste magazine de kriebels om zelf aan de slag te gaan? Tover jullie grote dag dan om tot een echte Pokémon GO-bruiloft. Laat je inspireren door de onderstaande tips en maak er een onvergetelijke bruiloft van.
Het dagboek van bruid Patricia - deel 3 Met een verhuizing en een bruiloft op de planning, breekt een drukke tijd aan voor Patricia (34) en Roel (34). Speciaal voor Bruid & Bruidegom Magazine houdt Patricia een dagboek bij. In deze editie gaat ze op bezoek bij de pastoor en kiest ze de bruidstaart. 
Het dagboek van bruid Patricia - deel 4 Het is aftellen geblazen voor Patricia (34) en Roel (34). De bruiloft komt steeds dichterbij. In deze editie van het speciale dagboek dat Patricia bijhoudt voor Bruid & Bruidegom Magazine lees je wat ze allemaal beleefd heeft.
Inloggen