© Shutterstock
© Carina+David

Planning & Organisatie

Terwijl jullie heerlijk op een roze wolk genieten van de voorbereidingen op jullie bruiloft, zou je bijna vergeten dat er ook een zakelijke kant aan trouwen zit. Want wanneer ga je in ondertrouw? Het antwoord op deze vraag en meer lees je hier.

5 leuke manieren om je verloving aan te kondigen Ben je nét ten huwelijk gevraagd en heb je het geweldige nieuws nog niet aan de grote klok gehangen? Dan sta je vast te popelen om van de daken te schreeuwen dat hij/zij je gevraagd heeft. Hier vind je vijf originele manieren om dit aan iedereen te vertellen.  
Zo organiseer je het allerbeste feest! Een sfeervolle locatie, goede muziek en gezellige gasten. Dat zijn de onmisbare onderdelen van een goed bruiloftsfeest. Maar jij wilt natuurlijk een GEWELDIG bruiloftsfeest. Eén waarover jullie en jullie gasten nog jaaaren napraten. Hoe je zo’n soort feest organiseert, lees je hier!
Gefeliciteerd, je bent verloofd! Wat nu? De fles champagne is leeggedronken, je hebt het verhaal over het aanzoek al veertig keer verteld en je Facebook-status is veranderd. Je bent verloofd! Geweldig, maar wat is nu je volgende stap? Hier vind je alles wat je moet en wilt weten over het organiseren van een geweldige, onvergetelijke trouwdag!
De 7 voordelen van een bruiloftsverzekering Je auto, je gezondheid, je vakantie, je mobiel en zelfs je huisdier: je kunt alles laten verzekeren. Dus ook jullie bruiloft! Hier lees je waarom een bruiloftsverzekering een goed idee is.
Huwelijksdagverzekering bood dit bruidspaar uitkomst! Als Juliette en Mark een huwelijksdagverzekering afsluiten, gaan ze er niet vanuit dat ze hem nodig hebben. De realiteit blijkt anders: de trouwdag moet worden afgezegd. Mede dankzij de verzekering vieren zij een jaar later alsnog hun droombruiloft.
Inloggen
NL BA Bedankjes