© Shutterstock
© Jessica Fotografie

Planning & Organisatie

Terwijl jullie heerlijk op een roze wolk genieten van de voorbereidingen op jullie bruiloft, zou je bijna vergeten dat er ook een zakelijke kant aan trouwen zit. Want wanneer ga je in ondertrouw? Het antwoord op deze vraag en meer lees je hier.

De 7 voordelen van een bruiloftsverzekering Je auto, je gezondheid, je vakantie, je mobiel en zelfs je huisdier: je kunt alles laten verzekeren. Dus ook jullie bruiloft! Hier lees je waarom een bruiloftsverzekering een goed idee is.
Huwelijksdagverzekering bood dit bruidspaar uitkomst! Als Juliette en Mark een huwelijksdagverzekering afsluiten, gaan ze er niet vanuit dat ze hem nodig hebben. De realiteit blijkt anders: de trouwdag moet worden afgezegd. Mede dankzij de verzekering vieren zij een jaar later alsnog hun droombruiloft.
Getting ready to marry: 5 tips! Kriebels in je buik en megaveel voorpret: die laatste uurtjes voordat je definitief dat jawoord geeft, gieren er nogal wat emoties door je lijf. Om er verzekerd van te zijn dat je er vooral van geniet, hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet. Enjoy!
Het Grote Gelddossier: de dresscode Een bruiloftsfeest met een thema: superleuk! Het geeft de dag een speciaal en persoonlijk tintje en iedereen ziet er uit om door een trouwringetje te halen. Veel gasten tikken graag een nieuwe outfit op de kop om zelf ook een beetje te stralen op die bijzondere dag. Maar is je portemonnee niet toereikend, dan tikt dat lekker aan.
Volg het dagboek van bruid Patricia “Als je in een rolstoel zit, moet je meer plannen.” Dat is de conclusie die bruid Patricia (34) en haar aanstaande Roel (34) trekken tijdens het plannen van hun bruiloft. Speciaal voor Bruid & Bruidegom Magazine houdt Patricia een dagboek bij van alle voorbereidingen. Deze keer gaat ze op zoek naar een locatie en dé jurk.
Inloggen
NL BA Bedankjes