Planning & Organisatie

Terwijl jullie heerlijk op een roze wolk genieten van de voorbereidingen op jullie bruiloft, zou je bijna vergeten dat er ook een zakelijke kant aan trouwen zit. Want wanneer ga je in ondertrouw? Het antwoord op deze vraag en meer lees je hier.

Duurzame locatie én catering voor je bruiloft Jij leeft duurzaam en bewust, dus waarom zou je niet op diezelfde manier trouwen? De mooiste dag van jouw leven is een mooi moment om je duurzame lifestyle met je gasten te delen.
Een ontspannen pre-wedding week, 3 tips In de week voor jullie trouwdag zijn er natuurlijk nog last-minute klussen. Maar dit is vooral een week om te genieten, ontstressen en toe te leven naar je grote dag. Neem lekker vrij van je werk en zorg voor een ontspannen pre-wedding week met deze 3 tips.
Voor echte avonturiers: trouwen bij zonsopkomst Heb je wel eens gedacht aan een ceremonie met een backdrop van het prachtige licht van de zonsopkomst? Een idee voor wie een superunieke bruiloft wil: trouwen om vijf uur ’s ochtends!
Trouwen en verzekeringen: waar moet je op letten? Verzekeringen zijn misschien niet het eerste waar je aan denkt als je gaat trouwen. Toch zal er het een en ander aangepast moeten worden naar jullie nieuwe situatie.
Sparen voor je bruiloft: zo pak je dat aan Wanneer je samen in het huwelijksbootje stapt, wil je dat natuurlijk in stijl doen. Maar je droombruiloft komt niet uit de lucht vallen. Hoe kom je aan het geld voor jullie grote dag? Ons antwoord: sparen en besparen. Wij zetten de beste tips voor je op een rijtje.
Inloggen
NL BA Bedankjes