© Sander Morel
© www.weddingconcepts.co.za

Planning & Organisatie

Terwijl jullie heerlijk op een roze wolk genieten van de voorbereidingen op jullie bruiloft, zou je bijna vergeten dat er ook een zakelijke kant aan trouwen zit. Want wanneer ga je in ondertrouw? Het antwoord op deze vraag en meer lees je hier.

Zwanger op je grote dag Ben je verloofd én zwanger? Dubbel gefeliciteerd! Iedere bruiloft heeft een goede planning nodig, maar als je zwanger bent, zijn er nog wat extra dingen om aan te denken. Geen nood, met deze handige tips komt het helemaal goed.
Nieuwe trend: de unplugged wedding Nog voor het jawoord staan er dertig foto’s van jullie bruiloft op Facebook en is jullie dag een trending topic op Twitter. Welkom bij de bruiloft anno nu. Maar wat als je dit helemaal niet wilt? Dan organiseer je een unplugged wedding!
What's in a name? Mijn naam, zijn naam Je bent helemaal klaar voor de grote dag, alle voorbereidingen zijn getroffen en de droomjurk hangt al bij je ouders in de kast. Je moet echter nog één knoop doorhakken: het aannemen van zijn naam. Wat zijn eigenlijk de mogelijkheden?
Kom jij naar het unieke WeddingDay Sensation? Aanstaande bruidsparen opgelet: dit is jullie kans om gratis naar het leukste trouwevent van 2017 te gaan! Op zaterdag 4 november 2017 wordt WeddingDay Sensation georganiseerd: een unieke pre-wedding party. Dat wil je niet missen!
Pak uit met een leuk thema voor je bruiloft! Trouwen kan op allerlei manieren. Het hoeft niet per se traditioneel te zijn. In het nieuwste magazine worden jullie warm gemaakt voor een bruiloft in Pokémon GO-stijl, maar ook andere thema's kunnen goed toegepast worden op jullie mooiste dag. Laat je inspireren door onze tips. 
Inloggen