© Shutterstock
© Jessica Fotografie

Planning & Organisatie

Terwijl jullie heerlijk op een roze wolk genieten van de voorbereidingen op jullie bruiloft, zou je bijna vergeten dat er ook een zakelijke kant aan trouwen zit. Want wanneer ga je in ondertrouw? Het antwoord op deze vraag en meer lees je hier.

Tips voor jullie ceremoniemeester Er valt heel wat te regelen voor een bruiloft. Dan is het fijn als je de hulp in kunt schakelen van iemand die je helemaal vertrouwt: jullie ceremoniemeester! Onze to-do-lijst geeft je een idee van de taken die de ceremoniemeester op zich kán nemen.
Buitenbruiloft: 8 tips voor als het weer niet mee zit Aan de bomen hangen lantaarns, de struiken zijn versierd met linten en fakkels staan klaar om aan te steken als de avond valt. Jullie buitenbruiloft kan niet meer stuk. Maar dan komen de donkere wolken. Regen! Hier zijn acht tips zodat jullie bruiloft niet in het water valt.
Het Grote Gelddossier: het vrijgezellenfeest Een vrijgezellenfeest is een bijna onmisbaar onderdeel van de bruiloftspret. Maar waar je vroeger een hapje ging eten of een avondje flink stappen, lijken sommige vrijgezellenfeestjes tegenwoordig meer op een complete citytrip! Superleuk, maar wat als je het geld niet hebt of niet wilt uitgeven?
Het Grote Gelddossier: de dresscode Een bruiloftsfeest met een thema: superleuk! Het geeft de dag een speciaal en persoonlijk tintje en iedereen ziet er uit om door een trouwringetje te halen. Veel gasten tikken graag een nieuwe outfit op de kop om zelf ook een beetje te shinen op die bijzondere dag. Maar is je portemonnee niet toereikend, dan tikt dat lekker aan.
Het Grote Gelddossier: het envelopje Daar staat ‘ie op de uitnodiging voor de bruiloft: het bekende envelopje. Logisch, want de tijd dat je dunschillers voor je bruiloft vroeg, is (gelukkig) allang voorbij. Maar wat is nu een acceptabel bedrag om te geven? En wat verwacht je als bruidspaar? 
Inloggen
NL BA Bedankjes