© www.weddingconcepts.co.za
© www.weddingconcepts.co.za

Muziek & Entertainment

Wordt het een dj die de avond volledig op z’n kop zet? Of gaan jullie voor een fifties coverbandje om jullie huwelijksfeest op te luisteren? Kies jullie muziek met zorg, want dit bepaalt voor een belangrijk deel de sfeer van jullie grote dag!

Kom jij naar het unieke WeddingDay Sensation? Aanstaande bruidsparen opgelet: dit is jullie kans om gratis naar het leukste trouwevent van 2017 te gaan! Op zaterdag 4 november 2017 wordt WeddingDay Sensation georganiseerd: een unieke pre-wedding party. Dat wil je niet missen!
Zo organiseer je het allerbeste feest! Een sfeervolle locatie, goede muziek en gezellige gasten. Dat zijn de onmisbare onderdelen van een goed bruiloftsfeest. Maar jij wilt natuurlijk een GEWELDIG bruiloftsfeest. Eén waarover jullie en jullie gasten nog jaaaren napraten. Hoe je zo’n soort feest organiseert, lees je hier!
Wel of geen openingsdans: bruidegoms aan het woord! Waar de ene bruidegom het liefst zijn inner Justin of Michael loslaat op de dansvloer, peinst de ander er niet over om een dansje te wagen. Wij vroegen een aantal bruidegoms hoe zij aankeken (of opkeken) tegen de openingsdans.
Dj Laurent Wery geeft tips voor een topfeest! De meeste bruidsparen eindigen hun trouwdag met een spetterend feest. En daar hoort natuurlijk goede muziek bij! Wij vroegen aan de Vlaamse dj Laurent Wery van Klankbar een aantal tips te geven.
Verleidelijke muziek voor jullie huwelijksnacht Het is bijna zover: de huwelijksnacht komt eraan! Misschien zijn jullie van plan om na een dag vol mooie impressies, zo snel mogelijk naar dromenland te gaan. Heb je echter nog energie over en wil je een onvergetelijke nacht met je geliefde? Deze liedjes maken jullie betoverende nacht nóg romantischer.
Inloggen