© www.weddingconcepts.co.za
© Mona & Reiner Fotografie

Muziek & Entertainment

Wordt het een dj die de avond volledig op z’n kop zet? Of gaan jullie voor een fifties coverbandje om jullie huwelijksfeest op te luisteren? Kies jullie muziek met zorg, want dit bepaalt voor een belangrijk deel de sfeer van jullie grote dag!

Getting Ready: fijne liedjes voor de bruiloftsochtend De wekker gaat, maar je was natuurlijk al wakker… Vandaag is je bruiloft! Tijd om je te laten opmaken en die prachtige jurk aan te trekken. En die momenten maak je nog leuker met wat fijne of swingende liefdestunes op de achtergrond. Hier vind je leuke suggesties!
Let us entertain you! Je bruiloft is natuurlijk al één groot feest voor jullie en alle gasten. Maar je kunt nog een stapje verder gaan door speciaal voor je gasten entertainment te organiseren! Plezier gegarandeerd. Let the party begin!
Kom jij naar het unieke WeddingDay Sensation? Aanstaande bruidsparen opgelet: dit is jullie kans om gratis naar het leukste trouwevent van 2017 te gaan! Op zaterdag 4 november 2017 wordt WeddingDay Sensation georganiseerd: een unieke pre-wedding party. Dat wil je niet missen!
Zo organiseer je het allerbeste feest! Een sfeervolle locatie, goede muziek en gezellige gasten. Dat zijn de onmisbare onderdelen van een goed bruiloftsfeest. Maar jij wilt natuurlijk een GEWELDIG bruiloftsfeest. Eén waarover jullie en jullie gasten nog jaaaren napraten. Hoe je zo’n soort feest organiseert, lees je hier!
Wel of geen openingsdans: bruidegoms aan het woord! Waar de ene bruidegom het liefst zijn inner Justin of Michael loslaat op de dansvloer, peinst de ander er niet over om een dansje te wagen. Wij vroegen een aantal bruidegoms hoe zij aankeken (of opkeken) tegen de openingsdans.
Inloggen